APT Creative Commons License 2001.08.28 0 0 2526
FERCI: A MONZÁN milyen sérüléseket sikerült ejtened? Mert a nemesacél tok nagyon ellenálló szokott lenni. A Re-Edition viszont (emlékeim szerint, lehet, hogy tévedek) nem zafírüveges, de ha a plexi karcolódik, nem nagy dolog, végy egy kis polírpasztát, és egy papírszebkendővel kipolírozhatod. Egy ezresért pedig évente le is cseréltetheted. Ez nem igazán nagy ügy. Én a saját tapasztalatom alapján ma már jobban szeretem a plexit, mint a zafírt, és a high-tech anyagokat. Igaz, hogy ezek erősebbek, de mindent ők nem bírnak ki, és ha mégis megsérülnek, javíthatatlanok. Olyan kicsit, mint az autón (pl: AUDI) az alukarosszéria. Szép is, jó is, de egy kis koccanástól is totálkáros lehet az autó, mert egy egész kis csavarodást sem lehet az aluvázból kiszedni (láttam már ilyet személyesen).

AURORIX-SQUIDDY: Japán órák minden mennyiségben szemlélhetőek és vásárolhatóak a www.timecenter.hu magyar címen. A japánok nagyon pofás órákat tudnak csinálni, de az az igazság, hogy amelyik órájuk kézbevéve is "komoly", minőségi benyomást kelt, annak az ára is "komoly". Távolról persze mind jól néz ki. Én most vettem az iszriai-félszigeten 19 kunáért (kb: 570Ft) egy pompás quartz Rolex Oystert (hamisítva kínában). Fél méterről még teljesen igazi benyomást kelt! Fél méternél közelebbről pedig röhejt, de nagyot... Az anyaga szerintem hordva úgy 4-5 óra alatt kopna csutkáig (festett műanyag természetesen).

ORAGYUJTEMENY

Előzmény: Ferci (2520)