Olá Mindenkinek!
Nos, hát megjöttem, isteni volt a tegnapi napot leszámítva, amit a lisszaboni reptéren voltunk kénytelenek eltölteni, mivel nem fértünk fel a reggeli gépre. A délutánira találtak nekünk helyet, így már este 10-re haza is értünk (hajnali 5-től talpon voltunk, ez azért egy kicsit zokon esett, de nem baj, szép kis kompenzációt fizttek a kényelmetlenségért: 150 eurót per kopp). Az egyik csomag persze nem jött meg, remélem holnapra már idetalál.
Ezen kívül az estorili HÉV-állomáson a CD árus lerománozott, majdnem ráborítottam a pultot az összes CD-jével együtt, de akkor én is ugyanolyan suttyó lennék, mint ő. Ki itt az európai??
Egyszer próbálták ránk verni étteremben az előételt, prdig hozzá sem nyúltunk, éppen akkor ne voltunk annyira éhesek. Mint kiderült, jó is, hogy nem ettünk belőle, mert lett volna pofájuk 800 ESC-t elkérni érte!! A főétellel nem volt gond árban sem, na de ez!! Ezúton köszönet anak, aki valahol korábban írta, hogy, ha nem nyúlunk hozzá, nem kell kifizetni. Ennek tudatában meg is reklamáltuk a dolgot, persze szó nélkül hozta a kijavított számlát. A borravalóját meg elbukta. :-))
Na. Ennyit a rossz élményekről. Ja, még egy volt, a felfedezések emlékművére sajna ne tudtunk feljutni, mert pont akkor akart valami agyament fickó leugrani a tetjéről. Délután 2-től este fél 10-ig ciruszolt, így erről lemaradtunk. (Nem vártk végig, csak hazafelé a HÉVről láttuk, hogy akkor vitte el a mentő. Valószínűleg nem ugrott le, mert különben ne szirénázott volna a mentő - gondolom én.)
Egyébként tényleg tuti volt a dolog, a szállás is nagyon rendben volt (Estoril)!
Szerintem majd még írok, hátha érdekel valakit.:)