Grüssdich, Feldmarschall!
Márcs ov dö pigz?:) Persze, és legtöbben meg vannak róla győződve, hogy nincs is annál jobb, mint amikor minden cocza elégedetten röfög tele hassal álmában.
Miért ne lenne jó teli hassal röfögni? Egy okot mondj...(jó, most megin jön a lebaszás :))
"Hehe, point rouge pour le petit rabe. "
He? nem értem pontosan:)
"piros pontot a kicsi rabe-nek".
lehet hogy hóttrosszul írtam le :)) utálom a latin nyelveket.
Bazze, rohadtul szégyellem, de nem jut eszembe az a mondás amiben a holló étvágyáról van szó
Neked csak nem jut eszedbe, én nem is tudom miről van szó.Arról a sajtos La Fontaine meséről :)) ?
Eccerűen leépülök agyilag. Mingyá szerencsekerékbe-töröm magam...
:)) ez jó, szerencsekerék :)
amúgy az agyleépülés szerfölött hasznos dolog.Egyik haverommal megállapodtunk abban, hogy a legjobb dolog ha az ember tök zokni agyilag, és rendszeresen butítjuk is magunkat.Az a jelszavunk, hogy minél kevesebbet gondókozni, minél többet cselekedni!
Jól van, oké, tudtam, hogy magyarón tanulsz, de én régebben azt hittem, hogy családostul itt laktok.
na akkor tiszta a helyzet.Amúgy én nem laknék itt szívesen.Valahogy idegen nekem ez a város (pest).
Amúgy amikor ezt valahol kifejtettem magyarországiak előtt egy fórumon, egyből rámtámadtak azzal, hogy akkor menjek vissza a büdös faszba, meg minek élek én itt a nyakukon, és különben is, hogy jövök én, geci oláh, ahhoz, hogy kritizáljam Magyaro-t.Éljen a magyar vendégszeretet :))
Ugyanis a Vasgárda szerintem az értelmesebb fajta tradícionalista ultrajobbosokat tömörítette, de lehet hogy tévedek.
Nemtom, de most valami katasztrófális a vasgárda szellemi állapota :) volt egy pár honlapjuk, amiket megnéztem és hát....amolyan punk-gyülekezet, "minden román politikus a magyarok kezében van, öljük meg mind, vissza Moldovát,Magyarországot meg mindent".
Mert hol értem én balra? (Különben meg azt se tudom, hogy hol vagyok...)
Átérződik még a komcsi beállítottság, túl sokat foglalkozol a néppel meg a tömeggel meg ilyenek.
hiszen a jövő embere egy barnás színű korcs lesz, némi mongolid beütéssel.
Vagyis visszatér eredeti állapotába, nem?
Akkor meg minek lázadni bazz.Dölj hátra, és enjoy the show.
Na, kíváncsi vagy még egyéb elmebeteg rémlátomásaimra?;-Đ
Igen igen!!! Mér, ez nem is volt rémlátomás :)
Az űr viszont nem is végtelen:)
1.én nem "arra" az űrre gondótam
2.hotyhoty nem véktelen ? jó, tudom hogy folyamatosan terjed.De hová? Saját magába? Vagy a semmibe?
Kérlek, többet ne hozz elő belőlem ilyen monológokat. Nem ide való.
:))) miér, a többi az idevaló?
amúgy nagyon élveztem ezt a monológot, úgyhogy ne kimélj a továbbiakban sem.
"Giccses alatt a róla készült képeket értem, meg a szobrokat amiket a házában tartott.Láttam a Discovery csennelen naa. "
Például??:))
Khm: hát pl. hogy ilyen 200 kilós ruhásszekrénynek van ábrázolva Dolfi, nagy sisakkal a fején.Ez nem lenne gond, ha valóban 200 kilós lett volna, és valóban ott lett volna az első sorban a saját háborújában (nem az első vh-ben, ott tudom hogy harcolt is).
Megaztán ott vannak azok a képek, amelyekből valszeg később a komcsi fejedelemség inspirálódhatott, tudod, ezek a " heroikus vezető + mosolygó, virágokkal köszöntő szűzlányok ezrei" stb.Nevetséges.
Akkor mégis inkább foglalkozzunk egy kicsit mi is Mansonnal "mint magánemberrel":))
Ezt a részt nem szeretem, engem Manson, mint ember, ne izgat fel különösebben, mondtam már.Nem érdekel, hogy mit eszik, milyen zenét szeret (általában olyanokat amit én nem :), stb.
Magánéletében milyen cuccai vannak?:-)
Fogalmam nincs.Pontosabban, egyszer láttam amikor a lakásán volt, ill. a lemezkiadói irodájában.
Nos akkor fekete farmer meg egy fasza fekete metálpoló szerű képződmény volt rajta.Nagyon extrém.
ugyanis nem hinném, hogy dájrekte olyan dolgokat vesz föl, amik nem tetszenek neki. Ez abszurd lenne.
Persze, ez normális is.Viszont: egy amerikai tinilap megkérdezte, hogy mit szól ahhoz, hogy immár szexszimbólum lett az Államokban.
Azt válaszolta hogy ez nagyon sajnálatos, és tükrözi az amerikai ízlés romlottságát (hehe), ugyanis a banda mindig megpróbálta szándékosan elcsúfítani magát, amennyire csak lehet, és ha ez tetszik az embereknek akkor az nagyon szomorú.Ezt komolyan így mondta, megkeresem valahol.
Ha én ilyen excentrikus énekes lennék, pld fekete SS egyenruhában hergelném a tömegeket;-
Ezt már meg is tette, különben is, az Antichrist albumturné inkább hasonlított valami náci felvonuláshoz, mint rokkoncerthez, már amit a tévében láttam.
Az SS sapka alaptartozék volt, a zászlókon pedig az Antichrist album logója volt, ami nem más mint egy vörös villám.Ez ugye egy náci szimbólum is, asszem az angol fasisztáknak volt pont ilyen zászlójuk.
Egy szám jött be egyedül, az a teknós darab(sok blekkert meg pont az sokkolt;-).
Aha, az a teknós darab nekem is tetszett.Amúgy most rengeteg teknót hallgatok, és van egy olyan darab ami szerintem neked is tetszene, kár hogy nemtom elküldeni, mer túl nagy, vagy 9 perces.Valahogy így kezdődik:
"-Release me (hörgős hang)
-There's much we could learn from each other...
-Release me...!!
-We could negotiate, or treat.We could find a way to coexist.Can there be a peace betweeen us?
-...Peace?...No peace!!
-What do you want us to do?
-DIE!!!"
:)), az előadó Infected Mushroom, nagyon finom Goa Trance,gitársamplerekkel, nagyon elborult...
Hehe, jó tudni, hogy Hitler lírai volt;-)
Hát az eszményi lényege mindenképp az volt :))
A jövő emberei is szürkék lesznek, mint a zűrlények:))
Aszontad barna mongoloidok lesznek :( Mosmá határozd el, hogy tuggyam milyen ruhákat vegyek.
A dieu: porky pig.
ápropó burzum: a neve idegesítően röhejes, de asszem szerzek.Amúgy borítókat láttam, van egy kis baj velük is.