Lazy Cat Creative Commons License 2001.08.28 0 0 17
"Kezdetektől ott volt a frontvonalban"... Hát igen, 1957-ben visítva ünnepeltek, ha a fekete-fehér kép látszott a vevőkészüléken, és az egész stúdiót mutatta totálban egy darab kamera. Vitray akkor tanulta a tévézést. Csak azóta már 21-ik század van...

"A magyar televíziózás meghatározó alakja"... Én inkább úgy mondanám, rányomta a bélyegét a magyar (királyi) televíziózásra. Kíváncsi vagyok, hogyan fog beleilleszkedni a TV2 gárdájába, hisz kétszer olyan idős, mint ott bárki... Itt már nem működik az 1980-as módi, hogy beülök egy rögzített kamera elé és mesélek egy órán keresztül. Ehhez nem fognak felnőni a "mostaniak", mert ők már nem így akarnak tévét csinálni...

Még mindig jobban csinálja, mint a mostaniak? Nem. Máshogy csinálja. Nagypapásan. Öregesen. Pénzt akar keresni? Jó pénzért még a jó öreg MTV-t is otthagyjuk... Valószínű jól megkérte a neve árát a TV2-től... Ha nekik megérte a kísérletet, ám legyen. (Kíváncsi lennék, a TV2 hány "Kapcsoltam" adás elkészítésében állapodott meg vele...) Majd a nézettségi index megmutatja, kell-e még, beilleszkedik-e még a Gonosz Törpe a 21-ik század kereskedelmi televíziózásába.

LC

Előzmény: Bad Joe (16)