SS Rabe Creative Commons License 2001.08.27 0 0 435
Na postáscocza, itt is vagyok megin':)

Jó' van arra emlékeztem, hogy tucc gallul, csakhogy én nem tudok, ezér' kevertem a magyarral, és leírtam hogy kell kibetűzni:)

Márcs ov dö pigz?:) Persze, és legtöbben meg vannak róla győződve, hogy nincs is annál jobb, mint amikor minden cocza elégedetten röfög tele hassal álmában.

Hehe, point rouge pour le petit rabe.

He? nem értem pontosan:)
Bazze, rohadtul szégyellem, de nem jut eszembe az a mondás amiben a holló étvágyáról van szó. Eccerűen leépülök agyilag. Mingyá szerencsekerékbe-töröm magam...

Jól van, oké, tudtam, hogy magyarón tanulsz, de én régebben azt hittem, hogy családostul itt laktok.

Miért ez a Tudor tagja a Gárdának

A mostaninak? arról nem tudok, de gondolom hogy igen.

Szerintem meg nem valószínű... Ugyanis a Vasgárda szerintem az értelmesebb fajta tradícionalista ultrajobbosokat tömörítette, de lehet hogy tévedek.

Gondolom csak politikai meggondolásból határolódott el, ártott az imidzsének.

Ja.

Má hogyne lenne, te jobbról indultál, balra értél, én meg ugyanoda, vagyis el se indultam :))
Az űr pont azért érdekes mert végtelen.És ami végtelen, az mintha nem is létezne.Vagyis az űr lehet egy "ideális pont" is

na jó, akkor inkább azt mondom, hogy ez a hasonlatod szar:-Đ Mert hol értem én balra? (Különben meg azt se tudom, hogy hol vagyok...)
Az űr viszont nem is végtelen:) Épp ez a lényeg: határtalan, de nem végtelen:-Đ Tehát ott talán valóban balra érnék, de nem fogadtam el a hasonlatot és kész:)

mér, szerinted ez az én hozzáállásom ?? a híres emberek általában nem okosak, az okos emberektől meg félek :))

Ehe, ne beszélj félre...:)

Még akkor sincs baj ha héberül olvassa a bibliát, netalán nem az idén barnult le?

Az nem baj, hogy valaki nem az idén barnult le, a baj az, hogy Európát elárasztják ezek a nyüvekként szaporodó tömegek. A fehér fajnak befellegzett, (száma napról napra fogy) mondjuk a többinek is, hiszen a jövő embere egy barnás színű korcs lesz, némi mongolid beütéssel. A világon mindenütt ilyen emberek fognak élni, rengetegen lesznek, és semmiben sem fognak különbözni, hiszen Sanghajban is ugyanaz lesz a tömegkultúra mint nyújorkban. Ja, meg lesz még egy emberfaj, a zsidók, akik ezt az egészet kormányozni fogják Izraelből;-Đ Végül is, tök jó lesz, béke lesz örökre, és akkora kibaszott nagy jólét és liberalizmus, hogy az emberek egyfolytában élvezni fognak(éjjel meg jókat röfögnek álmukban). Na, kíváncsi vagy még egyéb elmebeteg rémlátomásaimra?;-Đ

Kérlek, többet ne hozz elő belőlem ilyen monológokat. Nem ide való.

Giccses alatt a róla készült képeket értem, meg a szobrokat amiket a házában tartott.Láttam a Discovery csennelen naa.

Például??:))

Apropó diznilend.Nemrég láttam egy MM-interjút a mjúzik csatornán ahol aszongya (épp japánban volt, a manga hazájában), hogy a Marilyn Manson-imidzs, vagyis az ő karaktere nagyon infantilis, rajzfilmszerű.Tehát ez egy tudatos dolog és nem véletlen.

Há' attól hogy tudatos, még ízléstelen mint a szar. Akkor mégis inkább foglalkozzunk egy kicsit mi is Mansonnal "mint magánemberrel":))

Magánéletében milyen cuccai vannak?:-)

Innen van az, hogy MM félig nőként pózól, félig meg hullaként, ugye a túlzottan kifehérített bőr, meg a fekete ajkak.

Nem baj, ebből akkor is lehet következtetéseket levonni, ugyanis nem hinném, hogy dájrekte olyan dolgokat vesz föl, amik nem tetszenek neki. Ez abszurd lenne. Ha én ilyen excentrikus énekes lennék, pld fekete SS egyenruhában hergelném a tömegeket;-Đ Női harisnyatartóban meg műcicikkel viszont bizta hogy nem.

Nos igen, hitlernek rendkivüli retorikus képességei voltak.Én rengeteg doksifilmet néztem meg róla, ahol a néphez ordít.Teljesen kikem magából, abszolút uralja a termet.De nekem mindig a nevetséges kisember lázadásának tűnik.Tudom hogy ez egy téves benyomás, de én soha nem tudtam volna komolyan venni

Nem, a kisember nem szónokol úgy, mint egy isten...;-) Egyébként én is poénosnak találom néha, még ha nem is szánja magát poénnak. De ettől még(vagy éppen ezért) nagyon tetszik az egész figura:)

Amúgy Mayhemet hallgattam a tegnap éjjel,a Grand Declaration of War-t.Bejött :)).

Nem tudom, szerintem ez az új méjhem igen szar lett. Egy szám jött be egyedül, az a teknós darab(sok blekkert meg pont az sokkolt;-).
Még úgy a címe, meg a borítója egészen klappolnak, de a zene az szerintem sehogy se'.
A régebbi lemezek mind jobbak:) Ja, ha érdekel az ős-primitív trúblekk, akkor a www.burzum.com-on a médiagalériában találhacc igen aranyos zenéket.

Há, csak úgy.eszembe jutottak a tragikus sorsú hőseid, meg hogy szerintem valójában mennyire komikusak voltak.És passzolt a kettő.

Hehe, jó tudni, hogy Hitler lírai volt;-)

P.s. nemrég olvastam Kosztolányi Neroját.Abban van egy olyan sor (nem tudom pontosan idézni), hogy a faszi meggyűlölte a kék és a barna szemeket, és csak a szürkét szerette, mert a szürke minden színt egyesít.Uff.

He??? A jövő emberei is szürkék lesznek, mint a zűrlények:)) Egyébként a szürkét én is szeretem, de nem ezér' hanem mert a német egyenruha olyan csukaszürke volt. Lesz is majd egy ilyen nickem talán, hogy Feldgrau;-)

Na üdvezel: Feldgrau

Előzmény: posthuman (433)