Szijjasztok!
Hú, hazaértem. Jajj de jó volt, bánhattya mindenki aki nem volt ott!:-)) De ugye a legközelebbin ott lesztek?
Nu. A nap azzal indult, hogy Sabian és párja formás hátsóját bámultam két órán át (ne röhögj, az AUTÓjáét) Bp-Siófok között. Előtte Zöldalma az Osztyapenkónál, ők már megadták az autókhoz járó egyéniségek alaphangját. Ez már jó. Aztán a fent említetteken kívül a Balcsi fővárosában megismerkedni olyan egyéniségekkel, mint Sansali és GRX, háááát, csúcs volt a nap.
Igen remélem, hogy mindenkire sor kerül, szerintem a következő talira SumQuiSum barátunk is meg kellene hogy jelenjen, bármilyen Istenkáromlása szerkezettel érkezzen is:-))) Persze még plusz minden Kedves Topictárs.
Szóval maximálisan alátámasztom Sansali lentebbi jegyzetét. Percek alatt sikerült "közös nevezőt" találnunk, ami nemcsak az autóinkban, hanem az egyéb közös témákban is megynilvánult.
Kösz Sansali a helyi idegenvezetést, remek nap sikeredett!!!!! Báj dö véj, a Kiliti dugóhegyek miatt áttettük a siófoki víztorony alá a talit, hogy nem álltunk még plusz két órát dugóban, Sansali érdeme.
Szerintem a képek még többet fognak majd mesélni, eddig úgy néz ki, hogy jövő hét végére Sannál lesznek a képek!
Majd hétfőn írok, most álmos vagyok.
M.