rugo-
2001.08.24
|
|
0 0
1222
|
For P.Isti:
A JPG-vel az a baj, hogy ha a kompressziót elég nagyra veszed, (hogy kicsi legyen a file-méret)akkor "elkeni" az egészet és -szerintem - sz@r lesz az egész. (Legalább is én utáltam...Csináltam jó pár verziót, de nem teccet!)
A nagyobb baj a pontatlnaság. (valahol lentebb már fecsegtem erről,) felvettem több ezer pontot (úgy 50 méterenként(!) Szfvár-Zegerszeg között oda-vissza. A főút egész jól passzolt aztán Fehérvárnál ahogy a kerülőre érünk az egész elcsúszott a béka hátsó fele alá, meg hasonlók történtek valahol Veszprém után is.
Ellenőriztem a gridet (többször, többféleképpen is, de úgy néz ki mintha azt csinálták volna a fijjuk hogy felvették a főbb utakat a városokat meg úgy "szemre" odarakták volna...)
A kapcs rajz megy, csak elő kell keresnem, meg valami emészthető/küldhető fomába kell hozni (merthogy kockás papírra vakartam annak idején)
Ha tényleg érdekel a dolog, akkor kezd el keresni erősen a TCM3105 FSK mod IC-t (két darab kell belőle) mert azt marha nehéz beszerezni (már nem gyártják TI-ék)
Ja és a térkép: az a Szarvas féle MO Autóatlasz (egyébkén gyönyrű térkép, marha jól kezelhető spirál kötésü, a lapok viszonylag könnyen szétszedhetők...néhány városközpont térkép is van benne, amennyiért adják /1600 Ft/ bőven megéri ha csak úgy szemre használod az autókázás közben. GPS-hez szerintem úgy tájékozódásra jó- ha már leszkenelted és csináltál hozzá valami megjelenitó rendszert...vagy a kész progikban használod.- Persze szigorúan csak saját célra!)
üdv
rugo |
Előzmény: P.ISTI (1219)
|
|