Vgyuri Creative Commons License 2001.08.24 0 0 1211
Csillag:

Elnézést kérek, tényleg nem fogalmaztál egyértelmüen, mert azt mondtad, röviden, hogy egy már létező útvonaltervező sokadik változatát akarjátok megcsinálni úgy hogy GPS-re is tudjon adatot közölni.

Ehhez még nem kellene az útvonaltervezőnek térképi alapra épülni, csak a csomópont koordinátáját kell tárolni és kiküldeni. Az eddig általam ismert és ezt nem nyújtó útvonaltervezők mind csomópont-távolság adathalmazra épülnek. Azt, hogy a tietek nem, azt nem közölted, sőt élesen elhatároltad a te melodat a (az utvonaltervezo progit) a terkepi alaptol. Lassan csak összejött, hogy te annak helyességéért nem felelsz, de abból dolgozol. Ha ezt akkor mondod, az akkorinál is harsányabban éljeneztem volna és nem tartok kiselőadást arról, hogy miért nem jók a jelenleg közkézen forgó útvonaltervezők. De ez nem a politikusokra jellemző szemellenző, pusztán csak hiányos információ és sokévi rossz tapasztalat hatása. Egyesekkel ellentétben én nem fikázni szoktam a más munkáját, legfeljebb építő észrevételeket teszek.

Helyes fiuk-lányok, csak igy tovább. Mikor lesz kész? Mennyi lesz az a megfizethető ár?

Előzmény: csillag (1209)