Lefty Creative Commons License 2001.08.24 0 0 31
Köszönöm a jó tanácsot,Valami ilyesmit fogok leadni én is,de még dolgozom rajta.A szomszédom egyenlőre jó egészségnek örvend,amióta közöltem vele,hogy nem haragszom rá, azóta nem áll velem szóba.Ha kimegyek megnézni hogy állnak a srácok akkor bemegy a vackába és onnan próbál igen érdekes stílusban kommunikálni:-"Bontás lesz.Hiába építkezik bontani fog.Hagyja abba,amíg nem késő".Én meg csak állok és hallgatom,ahogy ordibál.
Mindíg azon tűnődöm,hogyan szorulhatot ennyi szemétség és rosszindulat egy ilyen idős emberbe,és az ostoba némberbe akivel nyomul.
A beadványát aláíratta a másik szomszéddal is,aki full alkoholista,de a légynek se tudna ártani,szavát nem hallani sose.Valami mérnök volt az átkosban,aztán meghallt a felesége,elkezdett inni stb...Az idióta őt is belevette az ármánykodásába.Amikor számonkértem ebbéli tettét,azt felelte:-"Ha elérakom az ellenkezőjét,azt is aláírja,és ne haragudjak rá,de annyira be volt baszva,és ilyenkor mindent aláír,csak hagyják őt békén"
Másik kettő fiatal pár egyenlőre távolról szemléli az eseményeket,és fogadoznak,ha odaköltözöm,majd minden megváltozik:)))
A házvásárlás két alapszabálya:
1.Jól nézd meg házat,lehetőleg egy olyan emberrel aki építészmérnök.
2.Teremts kapcsolatot a szomszédaiddal,ismerd meg Őket.
Ezzel elérhető,hogy ha a ház magától már nem omlik le,más sem akarja lebontatni.

Isten isten.
Lefty

Előzmény: thequo (30)