flyOrDie Creative Commons License 1999.02.25 0 0 428
rez:
1. montam hogy vigyássz, megmontam előre. Ezek szerint úgy gondolod hogy ha sérülés nélkül kivesszük a magzatot akkor az kb. olyan mint a cserbenhagyás (igazából nem mer csak embert lehet cserbenhagyni lásd 2., de tegyük fel). Mer az anyja egy "kis" erőfeszítéssel megmenthetné. Na de akkor válaszolj már Vikocának: ha már az anyja egy szemét cserbenhagyó te vállalod a magzat megmentését? De most már tényleg jobban vigyássz...

(ha xy le akarna engem fagyasztani, akkor igen mérges lennék. De amúgy én egész jól megvagyok önállóan is, nem kérem hogy valaki kölcsönadja valaki a testét - na jó néha mégis, de asz most mindegy. Mér akarna hát xy lefagyasztani? Amúgy ezt a magzattól nem tudod megkérdezni mivel nincsen agyműködése.)

2.
a. onnan tudom, hogy valami ismeretterjesztő filmben azt mondták, hogy megmérték, mikor kezd el működni az agy. Márhogy mikor jönnek belőle a mágnetikus hullámok.
b. Honnan tudom hogy az újszülött értelmes lény? Nem mondtam hogy tudom. Egyébként tényleg nem tudom, de ez tökmindegy. Azt tudom, hogy a három hónapos magzat még nem értelmes lény. Így aztán megölni sem lehet.
Előzmény: rez (424)