Na also!
Új nick ezentúl.Azér "posthuman" mer most már nyilvánvaló lett számomra hogy 'halott' vagyok.Magyarán: csak akkor érzem, hogy élek, amikor be vagyok tépve :).Józanon teljesen ösztönlényként cselekszem, nem gondolkodom, akár egy bábu.
Mon Disznyeu!:)(ejtsd: disznyő)
Tudok picit franciául (olvasni legalábbis :))
Dissgneu !
Ja, kiteszel egy egész légiót
Hargh, hargh! Tudod a Nine inch nails-nek van egy olyan száma hogy: March of the pigs :))
így végződik:
"now doesn't that make you feel better?
the pigs have won tonight
now they can all sleep soundly
and everything is alright."
T'od, mint a Bibliában...:))
Nem mintha annyira ismerném a bibliát, de arra nem emléxem hogy malaclégió lett volna benne :)
tudat alatt használtam királyi többest?
Hehe, point rouge pour le petit rabe.
Jól van, mondjuk én a kérdést úgy értettem hogy Magyarországon tanulsz-e. Mer' most má totál nem értem az egészet
Kurva élet persze hogy magyaro-n tanulok ezt le is írtam, rohatt nem figyelsz oda :)
Miért ez a Tudor tagja a Gárdának
A mostaninak? arról nem tudok, de gondolom hogy igen.Apropó: www.romare.ro Hivatalaos nagyrománia-újság, Vécétudor főszereplésében.
Itt klasszul meg lehet figyelni a gondolkodásmódjuk színvonalát, feltéve ha tud az ember románul.De a képek is elég meggyőzőek, csodálnám ha az eheti számból kifelejtették volna a meztelen nőket.
itt van a Csurka, aki viszont nincs jóban az ultrajobbosokkal
Gondolom csak politikai meggondolásból határolódott el, ártott az imidzsének.
Van egy magyar fordításom is a mekanikal szövegeiből, egyik ismerősöm csinálta, de elég szar szerintem, sokszor félreérti
én is gondolkodtam hogy lefordítsam, de nem akartam elrondítani.
Otthon egyik szövege sincs meg kinyomtatva
Hát az nekem se, csak a számgépen.Mondjuk fejből tudom, úgy nagyjából.
valahol direkte hangsúlyoztad, hogy te nem dobz ki pénzt még mansonra sem, belőled ugyan nem gazdagszik, és hogy csak egy lemeze van meg eredetibe'!!
:)) azóta burzsuj lettem, megaztán támogatom a liberális amcsi propagandát.Komolyra fordítva, azért vettem meg a lemezeit mert az értékeket meg kell őrizni minél tisztábban.
Szal akkor is-is? Most má tökre nem értem:)
Könyörgöm hagyjuk abba a dopsót oké? Én se értem azt a számot most már.
te megkülönböztetted a földfelszínt az űrtől, de a jelek szerint nem sok különbség van, he?:-)
Má hogyne lenne, te jobbról indultál, balra értél, én meg ugyanoda, vagyis el se indultam :))
Az űr pont azért érdekes mert végtelen.És ami végtelen, az mintha nem is létezne.Vagyis az űr lehet egy "ideális pont" is.
Egyébként megsúgom, ezzel a "csakazokoséshíresembereketszeretematöbbimegproliparaszt"hozzáállással soha nem is lehet megérteni;-
mér, szerinted ez az én hozzáállásom ?? a híres emberek általában nem okosak, az okos emberektől meg félek :))
Nincs a paraszttal semmi baj, amíg az a helyén van, és végzi a dolgát.
Még akkor sincs baj ha héberül olvassa a bibliát, netalán nem az idén barnult le?
Te, tuttad, hogy a felhergelt hörcsög úgy beleakaszkodik az emberbe, hogy csak úgy tudod leszedni, hogy agyonütöd?:)
:)) nem hinném hogy egy hörcsög ennyire fanatikus lenne
Giccses????:) Mire gondolsz? Pld? Én azt mondom -bármit is mondasz- még mindig jobb mint díznilend.
Egyébként arra gondoltam amikor pld. Manson női harisnyatartókban pózol meg ilyenek.
Giccses alatt a róla készült képeket értem, meg a szobrokat amiket a házában tartott.Láttam a Discovery csennelen naa.
Apropó diznilend.Nemrég láttam egy MM-interjút a mjúzik csatornán ahol aszongya (épp japánban volt, a manga hazájában), hogy a Marilyn Manson-imidzs, vagyis az ő karaktere nagyon infantilis, rajzfilmszerű.Tehát ez egy tudatos dolog és nem véletlen.
Még valamit a diznilendről: MM-nak valami perverz pedofíliája van, ugyanis őt megbabonázzák a gyerekek és minden ami velük összefügg.Az első albumának borítóján gyurmából készült bábuk jelképezik a romlott amerikai családot, a cd belső borítóján meg gyerekrajzok, nyalókák meg ilyenek vannak.Ott van aztán a My Monkey szövege, a Lunchbox, stb.Ott van a Smells like Children album...Ne soroljam.Tessék:
"I am the pedophile's dream, a messianic Peter Pan.Just a boy, just a boy, just a little fucking boy, i can never be a man."
Ez a "Snake eyes and sissies" számból van.
A harisnyatartóról meg annyit hogy a Marilyn egy nő volt.Halott sztár.A Manson egy tömeggyilkos, aki sztárokat tett holttá :)) (Roman Polanski feleségét Hollywoodban ölte meg).
Innen van az, hogy MM félig nőként pózól, félig meg hullaként, ugye a túlzottan kifehérített bőr, meg a fekete ajkak.
Csak akik hallgatták, azokat sokszor teljesen megbabonázta, ők mondtak ilyeneket
Nos igen, hitlernek rendkivüli retorikus képességei voltak.Én rengeteg doksifilmet néztem meg róla, ahol a néphez ordít.Teljesen kikem magából, abszolút uralja a termet.De nekem mindig a nevetséges kisember lázadásának tűnik.Tudom hogy ez egy téves benyomás, de én soha nem tudtam volna komolyan venni.Amúgy jó néhány szövege számgépen is megvan, felvételezve.A kedvencem, ha jól tudom, a háború kitörése után pár hónappal keletkezett:
"...und ich glaube nicht, dass die Gegner, die damals uns gelacht haben, heute auch noch lachen!!"
Vagyis: "...és most már nem hiszem, hogy az ellenfeleink, akik akkoriban kiröhögtek minket, ma is nevetnek...."
Az utolsó szavakat olyan hörögve mondja, hogy tényleg feláll az ember hátán a szőr :)
Múlt héten vettem egy elmebeteg lemezt. Kreuzweg Ost: Iron Avantgarde. Szal ez elvileg afféle indusztriál zene, de nagyon elborult. Az effekteket fegyverropogás, robbanások, tankmotorhang
Ez határozottan érdekel, mivel jómagam is szeretem az industrialt...ha megkapom a cd-pincében, tán megveszem...
Amúgy Mayhemet hallgattam a tegnap éjjel,a Grand Declaration of War-t.Bejött :)).
Csak olyan furcsán ejtette a " fróóm rííkonsztraksön tú dííkonsztraksön"-t ...Meg a másik: "krisztendommm..relidzsönnnn".
Amúgy fasza album, egyik sora így van: "Paradise lies in the shadow of my sword".Hát ez kurva jó.
Diszkó csatorna? Rohadt mázlista, nálunk nincs, pedig rohadt jó dokfilmek vannak ott meg a Spektrumon
Bee, meg National Geographic is van :) Mondjuk ez nem olyan jó.És van Travel Channel, az a tuti nálam.És van Animal Planet, az állatokat viszont utálom.
"A természetben mindennek lírai az eszményi lényege, tragikus a sorsa, komikus a léte"
Ez télleg jó, de hogy jött ez ide?;))
Há, csak úgy.eszembe jutottak a tragikus sorsú hőseid, meg hogy szerintem valójában mennyire komikusak voltak.És passzolt a kettő.
na adios: postumus
P.s. nemrég olvastam Kosztolányi Neroját.Abban van egy olyan sor (nem tudom pontosan idézni), hogy a faszi meggyűlölte a kék és a barna szemeket, és csak a szürkét szerette, mert a szürke minden színt egyesít.Uff.