micimacho Creative Commons License 2001.08.21 0 0 1187
Vgyuri.

Sejtem, hogy nincs több falu a nagyobb felbontású térképen, mindössze azt szerettem volna elmondani, hogy a garmina alaptérkép majd annyi falut tartalmaz, ha nem többet, mint a 25ezres.
Egyébként az ismerőseid a hegyi turistaházban tartják a lakodalmukat? Mert akkor szahar lehet odatalálni egy ilyen fapad GPS térképpel. (Bár elmagyaráztatni a legközelebbi falutól oda vezető utat azért még ekkor is lehet. Hát hiába, a jó öreg verbális kommunikáció...)
Viszont nem értem, miért kell a bitmapet lenyomni egy ekkora raltíve kicsi készülékbe, ha a faház, melegedő és egyéb dolgok is lehetnek vektorosok. Azért ott a köztes terület "zöld, üres pontjait mégse kell tárolni, ráadásul gyorsabba rajtuk a számítás.
Szóval nem tom hol a határ, ahonnan a bitmep kifizetődőbb, de sejtem, hogy sok földút jól elfér a vektoroson is. Márcsak azért is, hiszen a bitmapon nem hiszem, hogy egyszerű távolságokat számítani, meg útvonalat számítani...

Azért nem hiszem, hogy érdemes ezen összeveszni a két konkurrensnek.
Már Vgyuri progijáról sokat tudni, Badge meg sokat fikázta, így érdekelne, hogy Badge milyen paraméterekkel bíró szoftvert is írsz?

Másrészt télleg nem elhanyagolható, hogy mennyibe is kerül az a néhány alap térkép a szoftverhez, ami a minimális tájékozódáshoz kell.

A tereprészletekkel kapcsolatos vita meg télleg érdekes, de amikor autóhoz használom, inkább csak az érdekel, hogy visz-e arra út. Ráadásul ne legyen földút. De ez nagyon.

Szóval Vgyuri, mennyi lenne normálisan térképekkel feszerelve a progid? (a jogtisztaság nem az én területem... ;-) )

Üdv.
mm.

PS: nehogymánösszevesszetek...