SS Rabe Creative Commons License 2001.08.21 0 0 429
Mon Disznyeu!:)(ejtsd: disznyő)

Mijeza többes szám? Két disznót is kiteszek :)) ?

Ja, kiteszel egy egész légiót. T'od, mint a Bibliában...:))

Bár őszintén szólva én se értem...de kéccségtelenül jobban rímelt, he? vagy tudat alatt használtam királyi többest? Hát igen, lehet hogy el kéne mennem valami német tanfolyamra?;-Đ

Miér ne csalódjanak?

M'ér, nem jó móka valakit az orránál fogva vezetni?:) Bár abban nem vagyok biztos, hogy téged egy kicsit is sikerült-e:)

Jó, de most az én sorom hogy azt mondjam hogy "becsület ma is létezik".Röff.

Há' ja, elvétve:)

Azért is.Meg azért mert szeretem ha lenéznek.Tudod, én szeretem ha szeretnek, vagy ha gyűlölnek :))

Jól van, mondjuk én a kérdést úgy értettem hogy Magyarországon tanulsz-e. Mer' most má totál nem értem az egészet:)

Apropó Vasgárda.Van nekünk itt ez a paprikajancsi Corneliu Vadim Tudor, biztos jól ismered, a Nagy Románia Párt főmuftija...

Miért ez a Tudor tagja a Gárdának? csak azért kérdezem mert pld. nálunk is itt van a Csurka, aki viszont nincs jóban az ultrajobbosokkal, amióta a Miép elhatárolódott tőlük, mikor a budapesti csata 50. évfordulójából nemzetközi ultrajobbos-találkozó volt Budán, meg a Viking-klubban, aztán volt jó nagy botrány.

Valahogy nem tudom lenyelni a "cél szentesíti az eszközt" módszert, a hazudozást, félretájékoztatást.

hehe, hát igen, de ettől még sajnos nem különböznek a többiektől:-Đ

Maradjunk annyiban hogy elismerem hogy érted Mansont. A magad módján

Dehogyis:) Illetve csak úgy nagyjából, intuitive:) Otthon egyik szövege sincs meg kinyomtatva, amúgy meg nem nagyon elemezgetem. Van egy magyar fordításom is a mekanikal szövegeiből, egyik ismerősöm csinálta, de elég szar szerintem, sokszor félreérti.

Az még nem zárja ki azt a tényt hogy meglegyen lemezen, nicht wahr?

De, csakhogy én tutira emléxem, hogy valahol direkte hangsúlyoztad, hogy te nem dobz ki pénzt még mansonra sem, belőled ugyan nem gazdagszik, és hogy csak egy lemeze van meg eredetibe'!! Biztos azóta vásároltál be, he??:)

Ugyanakkor mongya hogy a drog mennyire üressé tesz, de ugyanakkor mindent üressé tesz nem csak téged szóval mindegy.

Szal akkor is-is? Most má tökre nem értem:)

Nofene ezt mondtam én is: "bárhová indulsz, magadnál horgonyozol le".

Ne, inkább ne. Ezt én csak azért mondtam, mert te megkülönböztetted a földfelszínt az űrtől, de a jelek szerint nem sok különbség van, he?:-)

Mér kell kinyírni xx zsidót, amikor saját házad tájékán is éppannyi proli van, aki semmivel sem jobb mint a zsidó? Lehet hogy ez egy naiv kérdés csak nem értem még mindig.Hitlert értettem ,mert ő a németeket rabszolgának akarta meghagyni.Nade te?

He?:) Hát ebbe itt tökre nem akarok belemenni...
Egyébként megsúgom, ezzel a "csakazokoséshíresembereketszeretematöbbimegproliparaszt"hozzáállással soha nem is lehet megérteni;-Đ Nincs a paraszttal semmi baj, amíg az a helyén van, és végzi a dolgát.

Hitler szerette a giccset.De én aztat nem találom giccsesnek, hogy MM úti balesetek során elhalálozott állatok bőrét/testét használja fel ruháknak (igen, komoly).

Te, tuttad, hogy a felhergelt hörcsög úgy beleakaszkodik az emberbe, hogy csak úgy tudod leszedni, hogy agyonütöd?:)

Giccses????:) Mire gondolsz? Pld? Én azt mondom -bármit is mondasz- még mindig jobb mint díznilend.
Egyébként arra gondoltam amikor pld. Manson női harisnyatartókban pózol meg ilyenek.

Természetfeletti szellem? Ezt ő maga mondta ugye?

Nem, ő ilyet sosem mondott. Csak akik hallgatták, azokat sokszor teljesen megbabonázta, ők mondtak ilyeneket:)
Múlt héten vettem egy elmebeteg lemezt. Kreuzweg Ost: Iron Avantgarde. Szal ez elvileg afféle indusztriál zene, de nagyon elborult. Az effekteket fegyverropogás, robbanások, tankmotorhang...stb ezerféle háborús hang alkotják, az "ének" meg pld Hitlet beszédeiből, német rádióadásokból, hitlerjugend vagy katonadalokból lett összemixelve... Szóval Hitler hangja tényleg elég karizmatikus, hogy úgy mondjam...Néha teljesen meghatódok, mikor hallgatom, hehe;-)

Ő, a manszony, saját magát nevezte ki ántikrisztusnak, a harmadiknak és végsőnek.Ezekszerint hatalma jogos.

Hehe, miféle hatalma?:)))

Az SS jelszót ismertem, a diszkoveri csennölön sokat tanul az ember :)

Diszkó csatorna? Rohadt mázlista, nálunk nincs, pedig rohadt jó dokfilmek vannak ott meg a Spektrumon.

"A természetben mindennek lírai az eszményi lényege, tragikus a sorsa, komikus a léte"

Ez télleg jó, de hogy jött ez ide?;))

Üdv: Herr Rabe, SS Obersturmbahnführer:-Đ

Előzmény: Khan Abyss (427)