Siphersh Creative Commons License 2001.08.21 0 0 5
Üdvözlet mindenkinek, ki jelen van!

noway, ja. Há' nem? Nem semmi... És akkor ugye marad a kérdés: most akkor mi van?! ...

bélla, fogalmazásod tömörsége szívet melengető. Megjegyzem, nem olyan biztos, hogy lesz jövő...

Pathmaster, megfogod egyszer a természettudományos modell eszközeivel, de szerintem egy kicsit illogikusan, hiszen az az emberi akaratot is a természeti törvényekkel írja le (agysejtek, meg minden...). Aztán megközelíted ilyen vallásosan, amivel alapjában véve semmi baj, csak olyan "nem kell annyit gondolkodni"-kormánypropaganda-íze van. Én nem szeretem ezt az ízt olyan nagyon... Persze ez csak az én ízlésem...

BETLEHEMES, igazad van, nem szükséges ilyesmiken töprengeni ahhoz, hogy jó életünk legyen, én is csak azért teszem, mert kíváncsi vagyok, és izgalmas témának tartom. Egyébként előfordult már a történelemben, hogy egy nem is olyan ismeretlen gondolkodó a belső szabadságot kutatandó "csak úgy", belevágott egy kést a kezébe, azon töprengve, hogy mit tehet meg, és mit nem... Teljesen kész volt a csávó. Én azt hiszem, maradok kommersz és patetikus gondolkodásnál.
Egyébként milyen gagyi szokás már, hogy 'a' bötü helyett az ember ilyen at-jelet ír? Irtó ciki.