KrapulaX
2001.08.19
|
|
0 0
947
|
Sziasztok!
Megjöttünk :( Én még bírtam volna néhány hónapig :)) Ráadásul a Lia legnagyobb örömére hámlok mint egy kígyó. Így nix szinem. Na jó van de nem olyan mint volt.
Nagyon jó volt minden. Igaz az Árpi szerint túlélőtábor volt, de a vicát ismerve, ezen nem igazán csodálkoztunk :)))
Csináltam vagy 500 képet :))) Mert volt ám miről, Extrémkedtünk a vízen, kipróbáltuk a banánt, zip ski-t jet-skit meg minden ilyesmit. Mondanom sem kell, hogy OneDa borult mindig a vízbe :)))
Lia: Andalogni OneDa-val? Az semmi. Felváltva masszíroztuk egymást :)) És mint az ovisok állandóan civakodtunk :))
Most alszom cirka 1 hétig, mert az utazás kissé fársztó volt (néha eltévedtünk néha eltéritettek :))) De ha jön a hercegnő a csókkal rögvest nekilátok feltenni a képeket. Bár nem érdemlitek meg mert egy szottyadt SMS-t sem küldtetek (na jó Lia visszaírt)
Főtitkár Úr: a képek között megint van sok olyan akiről több készült, de ilyen melleket nem lehet elégszer lefotózni :))))
Lio: Anita bírja nég nélkülem? :))) Ugye nem fogadta vissza a teenager barátját? :))) Mert, most, hogy ilyen jó színem van tuti meghódítom pikk-pakk :))) |
|