Törölt nick Creative Commons License 2001.08.17 0 0 66
Nem akarok nagyon beleszállni ebbe a témába, barbye. Én megértem, hogy keresed az Élet Konkrét Értelmét.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy az Élet izgalmas, érdekes, kihívásokkal teli, egyszer rossz, vagy szokatlan, másszor jó. Mindenáron az Élet értelmét, célját keresni, immár 65 beszóláson keresztül, nincs sok értelme. Én is nyitottam már ehhez hasonló topicot/topicokat, de fölösleges, már rájöttem. Az Élet azért van, hogy Éljük. Mert Élni Szép. Ennyi az egész. Miért kellene ezt túlbonyolítani? Miért kell ekkora ügyet csinálni belőle? Arra vársz, hogy valaki megmondja itt a topicban, hogy miért élünk? Hát senki nem fogja megmondani, barbye. Mert nincs rá válasz, és nem is kell tudnunk. Te azt hiszed, tudnunk kéne, pedig nem kell tudnunk. Nem érdekes. Fölösleges ezen töprengeni, mert úgysem kapsz rá kézzelfogható választ.
Azért élünk, mert Élünk. Mert az Élet Szép. Mert izgalmas lehetőségekkel kecsegtet. Mert Csak, Ahogy A Béla Mondja. A Dolgok Olyanok, Amilyenek. Ne töprengj fölösleges dolgokon, lásd a Lényeget inkább.

Üdvözlet, és sok sikert az Életben: Murdock

Előzmény: barbye (65)