Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2001.08.17 0 0 176
A Leroy tényleg drága, de nagyon jó. Ha a társaságra nem vagy kényes... :)
Proccék, politikusék, modellék, aranyozott kopaszék törzshelye, a legenda szerint megfordult ott még Carlos is...

A Váci út Apály sarkon van a Két szakácslegényhez címzett étterem, valamikori Halászcsárda (asszem), árban jó, két-három éve elégedett voltam az ételekkel is (remélem nem romlottak le azóta), elsők közt itt készítettek cipóban francia hagymalevest, sajttal lefedve (hmmm).

Szégyellem, de én nagyon szeretem a Fridays-t a cicicenterben, az mondjuk rohadt drága. Mushroom, Chicken & Mushroom rulez. :)

Átnézve a szomszéd kerületbe, a Szt. István körúton, ott van a Chicago Grill (volt Berlin bár), itt a legjobb a steak a városban (kis tálban majonézes káposztasaláta, főtt kukorica *nyelés*).

Szintén a Szt. István körút; Négy testvér török büfé, verhetetlen döner kebabbal (csirkéből nem szabad kérni, mert cupákos).

Csanády utca – Kánaán étterem, elég jó, kellemes árak és étkek, gimnáziumi időszakunk törzshelye.
Ha valaki emlékszik a tíz-tizenöt éve itt dolgozó bajszos pincérre, a világ leglazább felszolgálójára, ő már nincs ott, hanem a Balzac-Visegrádi sarkon, a háztartásigép boltban raktáros. Örök veszteség nekünk, vendégeknek. :)

Nyílt a Visegrádi elején egy vegetáriánus hely, még nem próbáltam, de a zöldségesnél mindig előttem vásárolják fel a padlizsánt, ezért fújok rájuk. :)

Van ugyebár a Kassai, ahol régen voltam már, de mindig attól függött a minőség, éppen kié volt. Budapest talán legtöbbször átalakított étterme-botozója. :)

Van a Vígszínház mögött egy hely, neve a homályban, érettségi találkozón voltunk ott, többet nem megyek (abba az étterembe).

No, így hirtelen ennyi. A jó tippeknek én is örülnék. :)