Elkezdtem játszani a Canadiens-szel is.
Hát :-) kicsit kevesebb pénzből kell kijönni :-))), úgy kezdődött, hogy Koivu, Rucinsky meg pár arcnak még lejár a szerződése. Mivel mind 31 alatt volt, csak picivel ajánlottam a qualifying fölé. Rucinskynél ez 3M volt, és 5M-t akart a pofátlan. Mondtam neki hogy...sz'al mondtam neki hogy nem :-) 3,5M+1M aláírásit visszautasított, aztán 3,8M +1,2M-t is. Júl. 1., RFA lett és közölte, hogy nem szerződik le ilyen gyenge csapathoz. Anyád :-) mondom trade. Aha. Sehol nem látom a listában. Na ez megérett egy e-mailre, mert óriási hiányosság, de
a prospectek között felfedeztem. Nosza el is cseréltem Tanguayra. (A mocsok rögtön 3,5-ért aláírt az Avshoz :-)) A felesleges embereket, meg helyért nyöszörgő ifiket elcseréltem pickekért, a hírek után menve (PIT 3rd, PHO 4th, MIN 2nd), így megszabadultam 6 felesleges embertől (~2M salary dump). Calgarytól megvettem Levit és Iginlát: egy kapusért, egy juniorért, három fiatalért, egy 1stért és a MIN 2ndért. (Trade diff. max.) Mást nem akartam nagyon bevásárolni, márcsak a realitások miatt is.
Bajnokság elején volt 2 plusz kapus, +6D, +4L, +4C, -1R. Valaki már kérdezte, hogy sérüléshullám esetén vége van-e a játéknak. Nem. Computer linest kell nyomni, az Ass. GM fastsignol egy olcsó UFÁt. Én is így jártam, mivel a comp. lines nem hajlandó L-t R helyére tenni :-( Load, kell az a 4k...
Egyelőre L,L,L,W,L,W,W,W,W,W :-) a Tanguay-Koivu-Iginla sor kezd összeszokni. A farmcsapatom viszont 8-10 góllal ver mindenkit :-) nagyon durván nyomjuk, 10/10 W :-)