Meg Ujlipotvaros, meg Vizafogo! :)
Telleg ezeknek hol vannak a hataraik? Van sima Lipotvaros is?
Nekem tavaly nyar ota van a XIII-ban lakasom, de meg csak parszor aludtam benne.
A Vaci es a Dozsa Gyorgy sarkahoz kozel a Botond uccaban lakom (uj hazak).
Teccik a kornyek, habar a Kassak-on eleg ketes alakok maszkalnak, az uccan ucsorgo emberek elegge balkani hangulatot tudnak csinalni. Igazan azt se tudom, hol laknak, mert arra fele meg foleg uj hazak vannak vagy panelek.
Mi most telleg komcsi kerulet vagyunk? :)
A local newspaper-ben (HIRMONDO) is megjelent olyan olvasoi level, ami szerint tul nagy a sikerpropaganda a sajtoban. Eccer volt egy szam, amiben minden onkormanyzati jelolt egyenlo hasabokon elmondhatta, hogy mik a celjai. Volt aki csak azt irta 50 sorba, hogy ennek kifejtesere keves az 50 sor...
Hol vannak itten jo vendeglatos helyek? Firkasz-rol, meg egy ket masik helyrol hallottam, de biztos van mas is!
Lakasarak: akit erdekel, hogy mennyit er az ingatlanja, az a mostani Ingatlan es Befektetesben uccara lebontva megtalalhatja a kerulteben fellelt kinalati iranyarakat. Atlag 200 eFT/m2 korul (max. kb. 260, min. kb. 130). Nekem megvan, ha erdekel valakit mondjon uccanevet azt beirom ide. Elorejelzesek szerint azon keves kerulet koze tartozunk, ahol a kovetkezo evekben meg jelentos emelkedes (30-40%) varhato!