Emilia néni Creative Commons License 2001.08.15 0 0 938
Beszállok harmadiknak. :-)) Én is netközelben vagyok. Pontosabban gépközelben szakdogát írok, de igyexem inkább nem is feljönni a netre mert az lenne a vesztem. Asszem mára már be is buktam, avval hogy feljöttem.

Nahhszóval, hát persze a_girl, hogy jobb lenne a napon aszalódni, de hát az útlevelem épp porosodik a követségen, a szakdogámat meg nem irja meg senki helyettem. :-( Igy hát napozik helyettem a krapi. Végre egyszer elmondhatja majd, hogy ő a barnább. De lehet, hogy mindjárt szolizom azért egyet, nehogy már könnyen adjam az első helyet.
Szörnyű lehet, hogy nincs több szabid. Én azt hittem ennél a cégnél mindeki azt csinálja, hogy ki se írja magát, egyszerűen elmegy szabira, aztán boldogan elújságolja, hogy neki még az összes szabadsága megvan. :-) Te miért nem így csinálod? :-))

Lio helyett megválaszolom, hogy már nyaralni van, így a héten ne is számitsunk rá. Megjegyzendő (!!!) hogy nem is tudatta velünk eltávozása napját. Ejnye Lio, ejnye! :-)))

Endi drága,
beszállhatnál a barnulási versenyünkbe. Igaz, én csak tavaly tudtam nyerni, de hátha másvalaki lekörözi Kraput, ha hazajön. Mondd, jó szined van? Állj ki helyettem lécci!
Eddig nem mondtad, hogy cégesen nyaralsz. Igy már értem, miért nem baj, ha nem látnak fél évig a munkahelyeden.
Randira nem vagyok egy ideje kapható :-)) (szépen fogalmaztam arany egyszem Gy-m? :-)) ), de hát nem is akarnám a barátnődet ekkora traumába ejteni. Csak szerényen.:-)))))
De egy baráti rongyrázásban tudod, hogy bármikor. Pl ha jön majd fel többi topictag Pestre. Mit szóltok hozzá?