Maminti Creative Commons License 2001.08.15 0 0 3722
Sziasztok ismét! :)
Tudom, nagyon eltűntem, de nem igazán tudtam dicsekedni semmilyen fogyással, sőt, mondhatjuk úgy, az egész tavalyi és idei évem totális kudarc volt. Augusztus 20-án fogom ünnepelni a 2 éves évfordulót, amikor elnyomtam az utolsó cigimet, ami a súlyosabb bajok forrását is elindította. Perpillanat bagatel 30 kilóval vagyok több a kelleténél, de a fogyókúrát jó egy évre elhalasztom most, mégpedig amiatt, mert a 14. hétben vagyok! :) Aminek viszont nagyon örülök, hogy a terhességem óta kb. 1,5 - 2 kg jött fel rám mindösszesen! Persze rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszem, húsból márcsak a pipi és a pulyka esik jól, bár emellett eszek fehér kenyeret, péksüteményt is, noha csökkentett mértékben. Nagyon-nagyon fontos nekem, hogy semmiképpen se érjem el a terhességem és majd a szoptatás alatt a 100-as határt, nekem ez a lélektani pont, és úgy érzem, egyelőre jó úton járok (most vagyok olyan 91 körül).
Tornázni az intim torna kivételével nem tornázok, sajnos az is megerőltető, ha feljövök az első emeletre, ilyenkor lihegek mint egy kiskutya, és mindenki rám szól, hogy ne rohanjak annyit... :))
Remélem, tudtok segíteni abban, hogy tényleg csak annyit szedjek fel, amennyi elkerülhetetlenül szükséges. Eddig csak a magam testével szórakozhattam, de a babára már nagyon kell vigyáznom!