Gyerekek, ez a PC platform mennyire érdekes még térkép szempontból? Úgy értem, hogy van értelme még PC-n térképekkel és GPS-el foglalkozó programot kiadni? Én meglehetősen egyoldalúan fejlesztem a handheld navigációt, a PC-re meg azt mondom, hogy különösebben nem érdekel. Ugyanakkor azt nem veszem figyelembe, hogy például útvonaltervezésre (esetleg automatikus) a jelenlegi GPS-ek esetében PC-t kell használni.
Szóval a fejlesztés MELLÉKTERMÉKEKÉNT nekem van egy teljes vektorgrafikus, gyors, digitális domborzati modelt is kezelő programom, amit azért nem terjesztünk PC-n mert nem látszik mögötte igazán a kereslet. Vajon lenne rá igény? Legyen freeware esetleg? (ahhoz egy kicsit értékes). Legyen alkalmas útvonaltervezésre de ne tudjon GPS-el navigálni?
Egyébként SUI egyszer már beszámolt róla, hogy a Topolisz Kft szeretne forgalmazni olyan programot amivel magyarországon lehet útvonalat tervezni és az eredményt közvetlenül át lehet tölteni Garmin GPS-ekbe.
Szóval ha van energiátok rá, hogy győzködjetek egy PC verzió ügyében, akkor hajrá.
Ge.