Herr Schutzstaffelführer!
Meine schweine
Mijeza többes szám? Két disznót is kiteszek :)) ?
Há' bazze, akkor beszégessé mással:-Đ
Mással még annyira se vagyok megelégedve :)
Nem, ez a "parasztnaktekintenekhátnecsalóggyanak" c. hang:-Đ
Miér ne csalódjanak? Én szeretem ha csalódnak bennem, akár pozitívan akár negatívan :)))Másrészt meg én nem tekintelek parasztnak, sőt.Én parasztnak csak azt tekintem, aki bunkó, lehet tőlem akár hercegkisasszony is.
Ez most nem történelemóra, de a becsület akkor is létezett, ha megröffensz
Jó, de most az én sorom hogy azt mondjam hogy "becsület ma is létezik".Röff.
Akkor ide csak tanulni jársz?:-)
Azért is.Meg azért mert szeretem ha lenéznek.Tudod, én szeretem ha szeretnek, vagy ha gyűlölnek :))
Apropó, a román törikönyvben tanítanak a Vasgárdáról?:)
Garda de fier, hogyne, hogyne.Nem tagadják ezt az egyet, ami nagy csoda.Mondjuk egész semleges színben tüntetik fel, nekem inkább anarchista csőcseléknek tűnik a törikönyv alapján.Értelmes írókat, történészeket gyilkoltak, meg ilyenek.Világosíts fel, ha ez nem így volt.Apropó Vasgárda.Van nekünk itt ez a paprikajancsi Corneliu Vadim Tudor, biztos jól ismered, a Nagy Románia Párt főmuftija.Nos ez a szélsőjobbos fószer a magyarokat egységesen lehorthyzza, azzal érvelvén hogy x ezer román zsidót szolgáltattak a németeknek.Ugyanakkor meghatódva koszorúzza meg Antonescu marsall szobrát, aki legjobb tudomásom szerint még több zsidót gázolt el, Hitler jobbkeze volt Romániában.Namost engem ez a kétszínűség tart távol minden politikai csoporttól és irányzattól.Valahogy nem tudom lenyelni a "cél szentesíti az eszközt" módszert, a hazudozást, félretájékoztatást.A második világháború kitörése is erre alapult (lengyelország), szóval...nem szeretem az ilyesmit.
Még zerencse, hogy anyu óvónéni, könnyen beprotezsálhat a korom ellenére.
Fasza, lehetőséged lesz rendelkezni sok sok ártatlan gyerek fölött, hehe...Hitlerjugendet alakítasz ki :)))
azt is felhasználtad a bizonyíttáshoz, mennyire nem értem Manzonyt, hogy melyik számok teccenek. Tehát ez ellentmond azzal a megállapításodnak, hogy minden számnak van dípértelme, nacht wahr?:-Đ
Igen, ellentmond.Letérdelek és lehajtom a fejem, győztél.Ezt akartad? :)) Oké tudom mit akarsz, azt hogy bizonyíccsam az igazamat.Nos az a helyzet hogy nekem van egy konkrét elképzelésem a MA albummal kapcs., és azt le is írtam.Annál többet nem akarok mondani.Meg aztán az is van hogy naponta találok ki új értelmezéseket, szóval elég bonyolult lenne mind elmagyarázni.Maradjunk annyiban hogy elismerem hogy érted Mansont.A magad módján (naná hogy nem adom meg magam olyan könnyen :)))
Régen meg azzal hencegté' itten, hogy még az antikrisztiján szupejézust is egy szétkopott kaziról hallgatod
Az még nem zárja ki azt a tényt hogy meglegyen lemezen, nicht wahr? Én csak aztat montam annak idején hogy mindegyik albumának megvan a saját kis hangulata mait legjobban úgy lehet kiemelni ha megfelelő módon halgattyuk: AS-t kaziról, MA-t cédéről hi-fi minőségben (tehát nem akármilyen kis magnóról), a HW albumot meg egy profibb fülhallgatóval szeretem.A basszus miatt, mivelhogy sok basszus van benne.
Na most akkor drogoznyi köll vagy se'
Látom nem hagy nyugton ez a Dopsó, asszem ennyit még nem vitatkoztak egy számon mint mi ketten :))
Oké, itt mégecce: Omega szongya hogy kell.Coma is aszongya hogy kell, bár a Coma White nem szereplő hanem egy érzés, egy állapot, mégpedig a belőtt állapot.De a drogozás nem valami cool dolognak van beállítva.
"to swim you have to swallow"
Tehát aki együtt akar lenni a farkasokkal, az kéremszépen nyeljen.Farkas=sztárok.
Ugyanakkor mongya hogy a drog mennyire üressé tesz, de ugyanakkor mindent üressé tesz nem csak téged szóval mindegy.
Bazze, mútkor előre leszögezted hogy "persze szerinted irónia(mer jó lüke vagy, nem érted manzonyt)"... vagy valahogy így. Jól emlékcem?
Aham, bizony.Oké lüke vagyok.
Ja, meg ha túl nagyon kilövöd magad az égbe, alulról beleütközöl a fődbe.
A fűbe esetleg :)))))) Nade azér az ember megpróbál kétt lábbal a földön maradni.A fej mehet a felhőkbe.
Mellezsleg a gigamodern kozmológija zerint az űrbe elvileg akármerre indulc el, egy kurva sok idő után ugyanoda érnél vissza
Nofene ezt mondtam én is: "bárhová indulsz, magadnál horgonyozol le".
Felcsapjak gigamodern kozmológusnak ??
Mer' gondolod, hogy az amerikaji gettóniggereket hasonlították össze a fehéreurópai középosztállyal????? Na ne fárasszá má' a péksüteményeiddel.
Az amcsi niggákat amcsikkal hasonlították össze? Nade akkor is az nem mérce mer ott van Amerika :))
Figyelj.Mér van az, hogy te, aki nem szereted a tömeget csak a nagyokat, mindig általánosítasz, és csoportokra osztod az emberiséget? Teszem azt a németek 98 százaléka éppoly paraszt mind a zsidók 98%-a.Mér nem veszed csak a nagy embereket? Mér kell kinyírni xx zsidót, amikor saját házad tájékán is éppannyi proli van, aki semmivel sem jobb mint a zsidó? Lehet hogy ez egy naiv kérdés csak nem értem még mindig.Hitlert értettem ,mert ő a németeket rabszolgának akarta meghagyni.Nade te?
És akkor jó lesz?:-) hehe, vigyázz, mer' a kérdésnek deepfilozófijai értelme is van!;-Đ
Nem lesz jó.Soha nem lesz jobb.De kihívás lesz felépíteni a világot.Kihívás lesz élni benne.Értelmet ad az életemnek.
Te, egy mondaton belül ne komolykodj meg irónijálj eccerre, mer' könnyű félreérteni
Nem irónijáltam, én komolyan mondtam hogy minden relatív, meg hogy nulla vagyok.Mer az vagyok.Még akkor is ha minden relatív.
Csak annyira volt ízléstelen, mint amennyire ízlésezs rucikat vesz föl manzony. Ez a megfogalmazás gondolom téged is kielégít;-Đ
Ravasz vagy, hörcsög, de rád lépek, oszt' szörcsögsz.
Hitler szerette a giccset.De én aztat nem találom giccsesnek, hogy MM úti balesetek során elhalálozott állatok bőrét/testét használja fel ruháknak (igen, komoly).
"Mosmá bárki jogosult a vezérségre, aki elhajtja a csordát a legelotábla végére? "
Azt csak a kedvedér' mondtam, hogy örüjj.
Neeem, így nem jáccunk....Ez láma kifogás volt.
Ja, de a Fűrerbe természetfeletti szellem költözött:-Đ Nem volt jogosult, de akkoriban válsághelyzet volt, és ilyenkor a diktátor hatalma jogos%)
Természetfeletti szellem? Ezt ő maga mondta ugye? Legalábbis emlékszem arra hogy ilyesmit mondott volna.Nade akkor MM az Ántikrisztus mivel aszonta hogy : eddig volt két csávó akit ántikrisztusnak könyvelt el a nép, Hitler és Napóleon.Ő, a manszony, saját magát nevezte ki ántikrisztusnak, a harmadiknak és végsőnek.Ezekszerint hatalma jogos.
ezzel azt akarod mondani, hogy te nem szereted a bádibildinget, viszonz szereted a teknósított szólzenét
:))))))))) Anyutól kérjed a pirospontot mer ettől a szövegedtől levertem a monitort....:))))
Neked van humorérzéked ....
fű ez má olyan gyenge volt hogy brrr.
A fű ma nem volt gyenge, az igaz hogy ennél szívtam erősebbet is.
Ma má télleg elég gyönge voltam.
Neem, csak én voltam erős :))
Ja ne felejcsd: Der Wahnsinn ist nur eine schmaale Brücke.Die Ufer sind: Vernunft und Trieb.
Az SS jelszót ismertem, a diszkoveri csennölön sokat tanul az ember :)
Alázatos: khün.
"A természetben mindennek lírai az eszményi lényege, tragikus a sorsa, komikus a léte" (George Santayana)
Ez a kedvencem :)