SS Rabe Creative Commons License 2001.08.14 0 0 426
Meine schweine,

Nem vagyok megelégedve veled :))

Há' bazze, akkor beszégessé mással:-Đ

Túl sok "j" betüt használsz, ez teljesen megeröszakolja a látványt.Lejjeb a "paraszttalbeszélektehátadomaformámat" hanggal.

Nem, ez a "parasztnaktekintenekhátnecsalóggyanak" c. hang:-Đ

Mikor nem alkották férgek? Mikor alkották harcias barbárok, akik harcolva harcoltak fegyverrel egyik kézben, meinkampf-al a másikban, blekkesített parsifalt hallgatva?

Ez most nem történelemóra, de a becsület akkor is létezett, ha megröffensz.

Erdélyben élek, mint olyan.Ehhez mit szólsz.La asta nu te-ai asteptat, am dreptate? Románul is tudok ;).

Ja, én egész eddig abban a hitben éltem, hogy már átköltöztetek. Akkor ide csak tanulni jársz?:-)

Apropó, a román törikönyvben tanítanak a Vasgárdáról?:)

Menj az oviba ha képekben akarsz kommunikálni.

Még zerencse, hogy anyu óvónéni, könnyen beprotezsálhat a korom ellenére.

Szigorúan rendreutasítottál barátom, nicht wahr?

Zsak azér, mer azt is felhasználtad a bizonyíttáshoz, mennyire nem értem Manzonyt, hogy melyik számok teccenek. Tehát ez ellentmond azzal a megállapításodnak, hogy minden számnak van dípértelme, nacht wahr?:-Đ

Igazad van.Mansont már jóformán nem is hallgatok, csak a szövegeit elemzem.A lemezeit ellenben megvettem.

Összee vissza beszéz megin'. Régen meg azzal hencegté' itten, hogy még az antikrisztiján szupejézust is egy szétkopott kaziról hallgatod.

Igen, igaz...De:

Ami ezután jön, az megin' süket duma...:-Đ

Ami az o szájából hangzik, az igaz, ha mellé állunk.De ha "objektíven" nézzük, akkor értelmezhetjük úgy is, hogy az Omegát az író "poénból", az irónia céljából teremtette, o (omega) foglalja magába azokat a tulajdonságokat amiket az író ki akar karikírozni.És ezt MM meg is mondta, emlékszel arra az interjúra...ahol aszongya a merlin hogy az omega-srác csak egy eltúlzott kép, melyet a társadalom alkotott róla.

Na most akkor drogoznyi köll vagy se'? Mehehe:-ĐĐĐ(azér' ne szájjon el a zagyad) Most akkor irónyija vagy se'? Bazze, mútkor előre leszögezted hogy "persze szerinted irónia(mer jó lüke vagy, nem érted manzonyt)"... vagy valahogy így. Jól emlékcem?

:)) csak nehogy annyira jobbra legyen hogy az már balnak számítson.A tyúkszaros Föld kerek, tudod.Ha sokat mész nyugatra, keleten kötsz ki.

Ja, meg ha túl nagyon kilövöd magad az égbe, alulról beleütközöl a fődbe.

Ellenben ha az urben élsz, mint én, akkor nem tévedsz el soha, bárhova indulsz, magadnál horgonyozol le.

Má megin sok zagy van alattad cocza, biztos azér' zagyvász ilyen lükeségeket. M'ér a fődön talán elszáll a fejed, ha fúj a szél? Vagy kilépc a testedből, ha nem vigyázol? jÁ, tudom, nem értem mire gondoltá':) Mellezsleg a gigamodern kozmológija zerint az űrbe elvileg akármerre indulc el, egy kurva sok idő után ugyanoda érnél vissza, csak jó gyorzsan kő mennyi, mer a tér egyfolytába tágul.

Az afroamerikai az nem mérce, mert ott van az USA ami hátráltató tényezo.Tudtad hogy minden hetedik egyetemet végzett amcsi nem tudja megmutatni saját országát a térképen ?

Fühh, ez a kifogás má lefárasztya a részeg paraszti eszet is, bazz... Mer' gondolod, hogy az amerikaji gettóniggereket hasonlították össze a fehéreurópai középosztállyal????? Na ne fárasszá má' a péksüteményeiddel.

Te menj a saját gázadba, érted? Én sem követlek mindenhova...Elvezettél egy darabig, de ingoványba nem viszel.

Hujjuj, dönög az ól. Há' ingoványba nem izs, de a dagonyát aszittem szereted.

Bennem, kis pöcsben, több KELL hogy legyen mint másokban.És elo is hozom.És fantáziám révén fel fogom építeni otthonomat, ahol mindentol elidegenedve fogok élni.

És akkor jó lesz?:-) hehe, vigyázz, mer' a kérdésnek deepfilozófijai értelme is van!;-Đ

Relatív.Minden relatív és szubjektív.Számomra.Persze hogy pöcs vagyok, senki faszfej.Szürke átlag, közepes nulla.

Te, egy mondaton belül ne komolykodj meg irónijálj eccerre, mer' könnyű félreérteni.

Más dolgokban volt ízléstelen.

Maj' te megmondod, hogy mi az íztelen. Pirmitív állat;-Đ

Csak annyira volt ízléstelen, mint amennyire ízlésezs rucikat vesz föl manzony. Ez a megfogalmazás gondolom téged is kielégít;-Đ

Tényleg? Mosmá nem szükséges a genetika, dokikám?
Mosmá bárki jogosult a vezérségre, aki elhajtja a csordát a legelotábla végére?

Azt csak a kedvedér' mondtam, hogy örüjj.
Ja, de a Fűrerbe természetfeletti szellem költözött:-Đ Nem volt jogosult, de akkoriban válsághelyzet volt, és ilyenkor a diktátor hatalma jogos%)

no body, just soul, digital soul

Várjá, ezzel azt akarod mondani, hogy te nem szereted a bádibildinget, viszonz szereted a teknósított szólzenét? hehe:( fű ez má olyan gyenge volt hogy brrr.

Ma má télleg elég gyönge voltam.

Na habe a gúd déj!

SS Rábe

Ui: Láttad má' az új mottómat?:)) Az SS-ek jelszava:-Đ

Előzmény: Khan Abyss (422)