Galocza Creative Commons License 2001.08.13 0 0 995
-tenyleg szopas van. a tanker fob egy kulcs, ezzel juthatsz fel oda, ahol a navcom partsot kellene használni. keresd meg vagy kezdd elölről...8)
-lehet hogy van olyan cheat (én falloutban sose használtam csalást) amely tárgyakat ad. próbálj ilyet keresni.
-nem hiszem, hogy a fejlődésnek van határa. az más kérdés, hogy egy idő után marha sok xp kell egy szintugráshoz. idézet saját leírásomból: "ha már elég masszívak vagyunk, de mondjuk navarro vagy az enclave elott szeretnénk még párszor szintet lépni, bumlizzunk (gyalog) az ncr és vault city közötti területen (széltében is). erre mutáns csapatok, kentaurok, floaters-banda, dethclaw-falka, aliens található, csatánként 3-5000xp. óvatosan, a floaters, a kentaurok mérgeznek, az aliens "besugároz"."
-a páncél dolgot és sem fogom, de nyilván mindenhol a magasabb a jobb... a százalék talán a penetrationt (áthatolóképességet) jelzi. könnyebb lenne rájönni, ha a készítők közölték volna, hogyan számolja a progi pl. a sebzéseket.
-milyen barlangi rabok? (hol?)
-a pulse rifle tényleg az egyik legjobb, de az energy weaponst még fejlesztheted... nekem a végén szemre célozva a végén egy lövésre égette szét az advanced power armoran flangáló enclave gyerekeket.
-a másik vicces dolog a mega power fist (vagy hogy hívták) magas unarmeddel (amúgy is kellett new renoban és san franciscoban) szintén szemre nagyon aprít!
Előzmény: high_templar (994)