Egy bizonyos valtozast eszlelnek itt az angol mediak Bush elnok allaspontjaban.
A teljes nem -tol vissza (es ez logikusabb szerintem) az ellenorzott kutatasokhoz.
Az eleinte nem ertetem az olasz tanar fenyegeteseit:miert kerulne vissza Amerika a kozepkorban ha megtiltana a klonozast.
Most mar ertem:mert a kutatasok alkalmabol olyan katonai erdeku felfedezesek sincsenek kitzarva amelynek 100 ev mulva-ki tudja-igen nagy befolyasa lesz a vilagra.
Nem tudom irtam-e mar hogy vegig hallgattam egy nagyon erdekes konferenciat ahol a szakorvosok mar az " alkatresz" fiziuologiarol beszeltek.Szerintuk ajanlott ha a jovobben az orvostudomany az embert mint alkatreszek osszegenek tartja ,amelyet ha kell csrelheto alkatreszekkel lathatnak el (maj,szem,vese,stb.).A klonozas segitene ezeket az alkatreszeket elokesziteni sot mint egy jo mester ,szemelyes adatok figyelembe vetelevel vagy kopiajaval termelni.
Facit:nem sokat gyogyitjuk az alkatreszt hanem kicsereljik.
Persze engem inkabb elriasztot ez a perspektiva,de melyok osmeretlen es szokatlan ujdonsag nem tenne ugyanazt?
Nos ha nem is lenne szabad teljes embert klonozni (ez is egy illuzio,hiszen amit az ember tud azt ugyis megcsinalja-) de a resszeket igen es errol nem maradhat le az amerikai tudomany sem meg egy elnoki tiltasal sem.Igy valtozhatott meg a Bush velemenye is..