Üdv!
Én csak egy napra tudtam felmenni az idén (szombat), de az szerintem qrva jó volt! Uhrin Benedek szenzációs!!!!
Sokan mondták itt, hogy nem kell a discos, techos zene a szigetre, és itt elsősorban a New York Party Arénát fikázták. Hát ezzel kapcsolatban volt valami igazuk, meg kell mondjam.
Pedig nekem semmi bajom ezekkel a zenei irányzatokkal, és bár otthon nem ilyeneket hallgatok, de pl discokban is megfordulok, nem is olyan ritkán. Ettől függetlenül a NYPA borzalmas volt, és hihetetlenül nem a Szigetre való! Nagyon poénos volt összehasonlítani a party arénában lévő társaságot, az ott lévő hangulatot az összes többi sátorban fellelhető emberekkel és hangulattal... Ég és föld! (Pedig pl a Tilos Rádió sátrában gyakorlatilag ugyanazt a stílust nyomták, de a különbség mégis óriási volt) Az összes helyen közvetlen, felszabadult emberek, akik láthatóan azért voltak ott, hogy jól érezzék magukat, bulizzanak. Óriási hangulat, hatalmas tombolás, jó csajok, mindenki haverja mindenkinek, stb...
Ezzel szemben a New Yorkban kigyúrt figurák szúrós, amolyan "ne nézz rám mert orrbabaszlak!" tekintettel lépkedtek jobbra- balra totál egykedvűen, vagy éppen pózoltak a pultnál gondosan ügyelve arra, hogy az összes izmukat a lehető legjobban befeszítsék. Tiszta lélektani hadviselés látszott a szemekben, ahol mindenki ellensége mindenkinek... Eközben a szőkített miniszoknyás szolis cicák próbáltak táncolgatni, miközben hol a többi plazacicára, vetettek lesajnáló pillantásokat, hol meg a tenyészbikák nyakából lógó fuxok vastagságát méregették. Na ezeknek az "embereknek" tényleg semmi keresnivalójuk a Szigeten... Szerencsére gondosan ügyeltek arra, hogy még véletlenül se keveredjenek a "plebssel", így nem nagyon kolbászoltak el a Party Aréna közeléből, és nem rontották el a többi helyszín hangulatát.
Összességében a Sziget baszott jó, jövőre nincs az az Isten, ami megakadályozza, hogy egész héten ott legyek!