ducus75 Creative Commons License 2001.08.10 0 0 3745
Jó reggelt mindenkinek aki már felébredt és velünk van.Nagyon jó hogy a fórum résztvevői hozzászólása tükrözi az atlétika szeretetét. Egyetértek mindenkivel aki a magyarok dopping ügyéhez hozzészólt. Nagyon rosz duma ez a táplálékkiegészítőre nem volt ráírva hogy mi van benne.Rengeteg orvos van sőt külön dopping labor is. Lehet hogy a mesterek nem ismerik az orvosokat ? vagy netán nem akarják őket imerni. Egy olimpiai érmünk már elúszott. Sajnálom a dívós katit mert nagy tisztelője vagyok, de a sport nagyszerűsége a tisztaság az egyenlő esély a versenyzők között. Az atlétikában még az óra és a mérőszalag az úr. Maradjon ez így. Egyetértek azzal hogy az edzőket felelősségre kell vonni és a sportolókat is.NE FELEJTSÉTEK EL MI MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK ÉS EBBEN AZ ORSZÁGBAN VÁLTOZATLANÚL DIVAT ELHALLGATNI AZ IGAZSÁGOT A PULBLIKUM ELŐL.
sOKSZOR AZT GONDOLOM,HOGY EGYSZERŰBB HÜLYITENI AZ EMBEREKET SZENZÁCIÓT CSINÁLNI A JÓ DOBÓEREDMÉNYEKBŐL ALAPTALAN REMÉNYEKET KELTENI AZ ATLÉTIKA SZERELMESEIBEN,MINT BEISMERNI HOGY NÉHÁNY SIKEREDZŐ MÓDSZERE MÁR ELAVULT, ILLETVE HOGY TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKKEL HELYETTESÍTIK A KEMÉNY MUNKÁT.
más!

SZERINTEM GEBRE nem csak mint futó hanem mint ember is zseniális volt.Ahogy elengedte edzőtársát az ezüstérmes helyre nagyon emberi volt. És megható volt a mosolya a verseny után. Nem volt elkeseredve mert tudja hogy a sport ilyen emelt fővel vesztett. Ami még megtanúlható nem mentegetőzőtt nem magyarázkodott boldog volt mert tudta, hogy a sérülés után a tisztességes felkészülés ennyire volt elég.

Minden elismerésem varga zsolt diszkoszvetőnké. Becsületesen állt helyt ne felejtsétel el ő a világ hetedik legjobb diszkoszvetője.
Fiatal még sok verseny áll előtte és én tudom hogy sok örömet fog nekünk szerezni.