beny Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3689
Aranyos vagy! Nem eszek olyan sok gyümölcsöt, azt valahogy nem kívánom. Inkább a zöldséget részesítem előnyben, sokszor csinálok salátát (paprika+paradicsom+uborka+hagyma+egy kis citromlé+ egy kis só), isteni finom. Leveseket eszek, sok joghurtot, kefirt!
Próbálok sokat inni, néha megiszok 2,5 litert, de ez nagyon ritka, inkább 1,5-2 liter van meg naponta.
Pisilni sokat kell, az éjszakát nem tudom végig aludni.
Azt nem írtam, de magamban gondoltam, hogy ha édességet kívánok meg, akkor azt is szoktam enni, de persze nem sokat. És amit még nagyon kívánok, az a sajtos pogácsa, persze azt előtt is imádtam, de nagyon sokszor ellenálltam a kísértésnek, ez most már nem így van, néha elcsábulok!
Nincsen megszokott, berögzült kajalási időpont. Reggelizni mindig szoktam, délelőtt mindig bekapok valamit, ebédelni is szoktam, bár ezek nagyon lightos dolgok szoktak lenni, ez általában mindig így szokott lenni. Most például ebéd óta nem ettem, de valamikor éhes vagyok, mint a farkas. Szóval változó!

Egyébként egyetlen1 dolog, ami elkeserít egy kicsit, hogy látom, hogy a bőröm már nem olyan feszes, és úgy néz ki, hogy ezen most a sport sem segít. Dolgoznak nagyon a hormonok, de több (most már) anyuka megnyugtatott, hogy ha nem hízok sokat, akkor szülés után egy kis sporttal visszaáll a régi helyzet! Azon leszek, most pedig próbálom így elfogadni magam! Bár állítólag ezt még csak én látom, de még több mint a fele hátra van!

Beny

Előzmény: Lappantyú (3688)