Khan Abyss Creative Commons License 2001.08.09 0 0 422
Ej, te Rabe.

Nem vagyok megelégedve veled :))

Túl sok "j" betüt használsz, ez teljesen megeröszakolja a látványt.Lejjeb a "paraszttalbeszélektehátadomaformámat" hanggal.

Most meg mit morogsz, nem ízlik a kaja?

Csikorog a disznófogam között a sok (üveg)gyöngy...

Nem, a maji tárzsadalmat férgek alkottyák, akikhez képest a diznyó egy aranyos állat

Mikor nem alkották férgek? Mikor alkották harcias barbárok, akik harcolva harcoltak fegyverrel egyik kézben, meinkampf-al a másikban, blekkesített parsifalt hallgatva?

Eztet nem értem. Mijér, Erdélyben nyaralsz, vagy mi? Más ötletem nincs, hogy mijér nem bírsz elmenni a Manzonkultusz bulira.

Erdélyben élek, mint olyan.Ehhez mit szólsz.La asta nu te-ai asteptat, am dreptate? Románul is tudok ;).

Bazze, akkor úgy beszéjj, hogy lássam, oxy?:-Đ

Mivagyokén, kopperfíld? Elmondtam tízszer, számomra értelmesen.Menj az oviba ha képekben akarsz kommunikálni.

Đ
Lopod? Bazki, szal azér veszel át egy kazit, vagy azér töltesz le egy számot a netről, hogy a szövegeit olvasd. Értem.

Igazad van.Mansont már jóformán nem is hallgatok, csak a szövegeit elemzem.A lemezeit ellenben megvettem.Ezenkívül rengeteg más zeném van amit foleg a zene miatt hallgatok, és azokat már nem mind vettem meg.

. Jó van akkor ebbő következikk, hogy a donlájkdödrogznak is van deepértelme(perce én nem értem), tehát elmehecc a gázba:-Đ Ugyanis hijába lenne a kedvenczem a Kinderfeld, ha azt senem érteném. Szal ez alaptyán bunkózsák volt tőlled ítélletet mondani fölöttem, noch wahr?;-Đ

Szigorúan rendreutasítottál barátom, nicht wahr?
Most hadd osszam én is az eszemet.Te majd' egy éve vitatkozol velem a Manson-topicban.Viszont te Mansont csak zeneileg "kedveled".Ez kábé olyan mintha én hitlerrel vitatkoznák Wagner felett, holott nekem Wagner csak egy zeneszerző, míg hitlernek katarzist okozott meg minden, és az átlagnál sokkal jobban érezte és értette Wagner mondanivalóját.Itt az a baj, hogy egy fanatikussal vitázik egy dilettáns.Ezért van az, hogy nem tudom elmagyarázni a dörgést.

Szíveskettem elmagyarázni, hogy szerintem manzon aztat taníjja, hogy a drogtó leszek gigagénijusz. Tehát milyen szolgaji részt látok? Te montad, hogy ez igaz, not?

Igen, igaz...De: ez az album olyan mint egy színjáték.A különbözo színészek mind a maguk igazát mondják, a nézonek kell eldönteni hogy ki pártjára áll.Omega csak egy szereplo.Ami az o szájából hangzik, az igaz, ha mellé állunk.De ha "objektíven" nézzük, akkor értelmezhetjük úgy is, hogy az Omegát az író "poénból", az irónia céljából teremtette, o (omega) foglalja magába azokat a tulajdonságokat amiket az író ki akar karikírozni.És ezt MM meg is mondta, emlékszel arra az interjúra...ahol aszongya a merlin hogy az omega-srác csak egy eltúlzott kép, melyet a társadalom alkotott róla.

Ez a tény (a színjáték-aspektus) foleg a HW albumon jön elo.

Na várjunk csak, én ultrajobbos vagyok, ami a szélsőtől még jobbra van;-Đ

:)) csak nehogy annyira jobbra legyen hogy az már balnak számítson.A tyúkszaros Föld kerek, tudod.Ha sokat mész nyugatra, keleten kötsz ki.
Ellenben ha az urben élsz, mint én, akkor nem tévedsz el soha, bárhova indulsz, magadnál horgonyozol le.

"Szvsz nem az intelligencia, hanem a civilizáció és kultúra foka között van összefüggés. "

Nem, az intelligencia között. A felmérést az afroamerikaijak között is elvégezték.

Az afroamerikai az nem mérce, mert ott van az USA ami hátráltató tényezo.Tudtad hogy minden hetedik egyetemet végzett amcsi nem tudja megmutatni saját országát a térképen ? Akkor mit vársz az ott élo gettóniggerektol.

a helyes válasz az, hogy azér alkotok rencert, mer' nem megy jó műsor a tévében. Aki esztet a gigaszimbólizmust nem érti, az mennyen a gázba.

Te menj a saját gázadba, érted? Én sem követlek mindenhova...Elvezettél egy darabig, de ingoványba nem viszel.Bennem, kis pöcsben, több KELL hogy legyen mint másokban.És elo is hozom.És fantáziám révén fel fogom építeni otthonomat, ahol mindentol elidegenedve fogok élni.

Ettől persze még lehet hogy egy kis pöcs vagy, sőt valószínű:-Đ

Relatív.Minden relatív és szubjektív.Számomra.Persze hogy pöcs vagyok, senki faszfej.Szürke átlag, közepes nulla.

. 1. Aki szereti Wagnert az nem lehet ízléstelen

Más dolgokban volt ízléstelen.Amúgy a tehenek is szeretik vágnert meg a többi klasszikust, állítólag több tejet adnak az "eine kleine nachtmusik"-ra.

Parasztnak paraszt vót, az odájig oké, de elért a tábla végéig, tehát megérdemelte, hogy vezér legyen.

Tényleg? Mosmá nem szükséges a genetika, dokikám?
Mosmá bárki jogosult a vezérségre, aki elhajtja a csordát a legelotábla végére? Ellentmondást látok (-> spice görl példám).

Nem t'om, bedöglött tejjesen, elmagyarázhatnád azt a keresztyén nyanyás számot.

Mondtam hogy csak poén volt.Ennyire nem lehetsz napszúrásos.

Tessék, mazochizmusom immár határtalan, bemásolok mégegy TypeO szöveget:

periodic tablewear
psychotropic science fare

But who will save the sane?
somt beings
just can't change
now crawl on by
with a fake tear in your eye
and think
isn't he strange?

Pseudorgasmic chemistry
Necromorphic apathy