Igaz Ember Creative Commons License 2001.08.08 0 0 106
Sziasztok!
Én nem vagyok SOLARIS rajongó, de van olyan zenéjük, amit nagyon szeretek…
Tavaly augusztus 20-ig halvány fogalmam se volt arról, hogy milyen zenét játszanak…
Aztán jött a tűzijáték-amit Hála Istennek felvettem videóra-és jött az a zene, amit a mai napig kábé ezerszer hallgattam meg…Szóval annyira tetszett a zene, hogy teljesen tátva maradt a szám ( a fülem :-)).
Ötször végignéztem a tüzijátékot, élveztem a zenét, dehát a minősége ugye nem volt tökéletes (rakéta durrogások stb…:-( )
Elkezdtem az interneten nyomozni, hogy honnan ez a jó zene. Valakitől azt az infót kaptam, hogy ez a SOLARIS-Nostradamus próféciák könyve CD-jén jelent meg.
Nahát rohantam is az első lemezboltba, meg is vettem.Hallgatás közben viszont kiderült, hogy ezen a CD-n csak egy szám volt a tüzijáték zenéjéből! Mondanám, hogy csalódtam-de nem, mert tovább hallgattam a CD-t:-).
Így aztán megismertem a SOLARIS-t és azóta is, ha nagyon jó zenét akarok hallani, ellazulni, élvezni, akkor ezt a CD-t hallgatom…
Folytatás:
Pár hónapja van egy reklám az m1-en: “Magyarország, amit a szívedbe rejtesz”. Meghallottam ezt a zenét és motoszkálni kezdett bennem:Meg kéne valahonnan szerezni…Már nem voltam teljesen tudatlan, gondoltam SOLARIS-zene lesz ez…Elmentem a MédiaMarktba, meghallgattam az ottlevő összes SOLARIS CD-t.
Nagyon jó zenék, de nem ezt kerestem…-gondoltam magamban. Aztán már indultam volna haza, mikor megláttam Erdész Róbert Meeting point című CD-jét. Belehallgattam…és még a könnyem is kijött, mikor meghallottam a zenét és Sebestyén Márta énekét…EZT KERESTEM!!! Az én beállítottságomhoz, lelkiállapotomhoz ez a zene tökéletesen passzol-Erdész Robi nagyon eltalálta.
Bár van rajta 3 szám, ami nekem nem tetszik(Phantom Dance, Israel, Liliana), de a többi tuti.
KÉRDÉS:
Keresek még két zenét, ami az említett két CD-men nincs rajta.
Az egyik a tavalyi tűzijáték végén volt, az utolsó szám.
A másik 2001.01.01-én volt az m1-en 0 óra 2 perckor, mikor az Erzsébet hidat mutatták „XXI. század” felirattal, az újévi tűzijáték alatt szólt ez a zene.
Ti biztos tudtok segíteni! Ez biztos Erdész Robi – vagy SOLARIS zene. Megjelentek ezek valahol? Meg lehet ezeket szerezni valahonnan?
Kérem, segítsetek-egy jó zenére kiéhezett embernek!

Ne haragudjatok, hogy bő lére eresztettem, és hogy az érzéseimről beszéltem. Remélem nem vagyok offtopic.
Ez egy tudatlan ember élménybeszámolója volt.

Üdvözöl mindenkit: Igaz Ember