Üdv Cocza!
Most meg mit morogsz, nem ízlik a kaja?
Ez jó :)) a társadalmat disznók alkotják?
Nem, a maji tárzsadalmat férgek alkottyák, akikhez képest a diznyó egy aranyos állat.
Hogyne, Manson nem is létezik, a demokrata párt találta ki választási kampányai céljából.
Há' nem is a rebubikánusok:)
Fidesz? Európa, öregem.Visszahúz a Balkán csendes kis rohattkáposztaszagú-légyszaros bája.Vivát eremdéesz.
Eztet nem értem. Mijér, Erdélyben nyaralsz, vagy mi? Más ötletem nincs, hogy mijér nem bírsz elmenni a Manzonkultusz bulira.
Mondom csak te nem érted mert lüke vagy.
Nem t'om, én csak azér' montam mer néha azzal védekezel, hogy nem tod jól kifejjezni magadat.
"you can't smell your own shit on your knees".
Dehonnem, én még azt is megérzem, ha szarba lépek:-Đ
Azt látod amit mondanak neked.
Bazze, akkor úgy beszéjj, hogy lássam, oxy?:-Đ
Ez megmagyarázza azt is hogy miért hallgatsz neoprimkó blekket.
Hohó, pontossan! Burzum rulez! Eccerű és naccerű! Lényeg, hogy a háborúról szóljon, nekem az má' elég;-Đ De mostanában inkább Bolt Throwert hallgatok, az még ám a primkó!
Hehe.Hehehe."Az ember".Az ember, uraim.ÉN azért veszem (jó, lopom) hogy a szövegeit olvassam vazz.
Grehehe, szar kifogás sohse jó:-Đ
Lopod? Bazki, szal azér veszel át egy kazit, vagy azér töltesz le egy számot a netről, hogy a szövegeit olvasd. Értem. A monti pájtonba má talán beférné' ezzel a levezetéssel, de itt most "komlyan" beszélünk, vili?:-Đ
A zene az elsősorban a hang útján közöl.
A beszéd is, te sunyi.
Jól van, akkor úgy fogalmazok, hogy a zene, elzsősorban a zene útján közöl. Aztán kész. Ezexerint az operák kivételével, a "csak" instrumentális zeneművek nem közölnek azégvilágon semmit. Oké, biztos igazad van.
Te, én mondtam hogy zárjuk le a témát mert alma vagy benne.De azért mégegyszer leírom, immár nagybetűkkel, hogy MINDENIK SZÁMNAK VAN MÉLYEBB MONDANIVALÓJA, CSAK "EGYESEK" EZTET A FURCSA DÓGOT NEM KÉPESEK MEGJEGYEZNI ÖT PERCNÉL TOVÁBB.Vajon nem túloztam amikor öt percet irtam?
Nem alma vagyok, hanem hörcsög. Jó van akkor ebbő következikk, hogy a donlájkdödrogznak is van deepértelme(perce én nem értem), tehát elmehecc a gázba:-Đ Ugyanis hijába lenne a kedvenczem a Kinderfeld, ha azt senem érteném. Szal ez alaptyán bunkózsák volt tőlled ítélletet mondani fölöttem, noch wahr?;-Đ
Na ezt a mondatot sem vállaltad volna magadénak 400 beszólással ezelőtt...
Mijabajod?:) kéccázzal ezelőtt má vállaltam hasonlót.
Csurogjon ki a szemem mint a húslé, ha tudom hogy mit kell érteni alatta.Az egész Dope Show szám rejtély előttem.
Mi van? Te össze vissza beszész itten...:-Đ
Idézek by tőled:
A Dope Show valójában az Omega világába való bevezetés, része a sztorinak.És így a köv. sorok:
"The drugs they say make us feel so hollow
We love in vain narcissistic and so shallow"
már nem ironikusak (neked annak tünnek), tehát már nem ironikusak, hanem az Omega világában komoly értékként vannak tekintve a drogok, és ez a mondat kijelentésként, megállapításként szolgál.
Ezt te nem vetted észre és soha nem is fogod észrevenni a többi számban sem.Te csak a szolgai részét látod
Na most akkor mijapöcs bajod van, he?:) Szíveskettem elmagyarázni, hogy szerintem manzon aztat taníjja, hogy a drogtó leszek gigagénijusz. Tehát milyen szolgaji részt látok? Te montad, hogy ez igaz, not? Idézlek:
Ez igaz is.Tudtommal nem egy (és nem két) művész használt elég intenzíven drogokat, pont ilyen célból.Hadd ne másoljam be ide Baudelaire himnuszait az ópiumhoz...
Aki magát szélsőjobbosnak tartja.
Na várjunk csak, én ultrajobbos vagyok, ami a szélsőtől még jobbra van;-Đ
Szvsz nem az intelligencia, hanem a civilizáció és kultúra foka között van összefüggés.
Nem, az intelligencia között. A felmérést az afroamerikaijak között is elvégezték.
Jó, jó, de...evés ivás stb az állati rész.
A rendszer=életfelfogás.Az, hogy hogyan látom a dolgokat.Hogy egy darab rozsdás cső nem mint egy darab rozsdás cső jelenik meg előttem, hanem szimbolikus értékkel bír, mikrokoszmosz, stb...
Te ne beszéjjé itten férre. Nem is errő vót szó.
Arró vót szó, hogy megbuktá' a vizsgán bazze, mer a helyes válasz az, hogy azér alkotok rencert, mer' nem megy jó műsor a tévében. Aki esztet a gigaszimbólizmust nem érti, az mennyen a gázba.
A rendszer fogalmát előbb összefoglaltam.Namost ha feltételezem hogy az ún. "valóság" csupán az én képzeletem alkotása, akkor hatással van rád is a rendszerem mivel te is csak egy része vagy.Másképp (ha én valóban csak egy kis pöcs vagyok ebben a nagy világban) akkor nincs rád hatással).
Özzevissza beszész itten, de ezt halgasd meg e:
"A tradicionalizmus egyik alaptanítása, hogy létezett/létezik egyfajta õsi, eredendõ léthelyzet, az Aranykor, amelynek fõ jellemzõje a lényünk magvát alkotó, személyen túli szubjektum, az Alany uralma a tapasztalati világ felett. A tradicionalista látásmód (vagy ahogyan õk mondják: "létszemlélet") lényege erre az "énen túli énre" alapuló mágikus-szakrális szolipszizmus. Ennek révén ugyanis az isteni õsszubjektum képes felébredni az énben, miáltal is az én "Abszolút Individummá" válik. E felébredés egy több stádiumon át tartó folyamat, melynek során a törekvõ elérheti az üdvöt, ám ennek elérése nem a legmagasabb fokozat, mivel azt még különféle egyéb "felébredések" követhetik. E "létszemlélet" határozza meg a változásokhoz való viszonyukat is. Amit mi fejlõdésnek hívunk, szerintük nem más, mint az Aranykorból történõ kizuhanás, egyfajta szellemi bukás folyamata, mivel e folyamat révén egyre inkább a tárgyi világ kezd uralkodni a tapasztaló Alany felett."
Ettől persze még lehet hogy egy kis pöcs vagy, sőt valószínű:-Đ
Hitler viszont nem volt méltó hozzá, mert egy ízléstelen paraszt volt Vagner mellett
Menj a trágyába mosmán. 1. Aki szereti Wagnert az nem lehet ízléstelen. 2. Parasztnak paraszt vót, az odájig oké, de elért a tábla végéig, tehát megérdemelte, hogy vezér legyen. Hehe.
Nem is gondoltam mansonra, magamra gondoltam hehe.A masina meg nem döglik be, a masina (hisz pont erről beszélünk) mindig is halott volt, ezért örökké él.
Én a dekóderemrő beszétem cocza.
Nem t'om, bedöglött tejjesen, elmagyarázhatnád azt a keresztyén nyanyás számot.
Üdv: SS Hörcsög