SS Rabe Creative Commons License 2001.08.06 0 0 417
Na üdve!

Mi az, hogy "phhh"? Elfáradtál?

Há' perce:)) Naggyon cocciális lény vagyok.

No joke :)) Te komolyan az vagy.

Nó dzsoki?:) Télleg coczijális vagyok, mer' szeretem a diznyókat.

Szvsz az amerikai művészetre gondol.Persze lehet hogy csak reklámfogás az egész szöveg :).Amerikai művészet nincs is.

Meg az is reklámfogás, amikor a lükék lelövéséről beszél, he?:)

Mondjuk ennek politikai oka is van.

Mi? Nem szponzorál a fidesz?;-)

Jó, jó, hagyjuk a picsába.Persze hogy elfáradtam ötödszörre is magyarázni.Nyilván nem azt látod ami a lényeg.De mindegy.

Nyilván nem azt látom amit te;-Đ, de nem mindegy. Az a baj, hogy lüke vagy, és nem tudod elmondani, hogy mit lácc, ill. hogy szerinted én mit látok.

Egyél lecitint.Én nem azt mondtam hogy te is lázadsz, hanem csak azt a részét látod a zenéjének melyet a tinilázadóknak írt.

A lecitin télleg jó? Sz'al tfh azt látom amit a tiniknek ír? Ézs nem tezzik. S az mijér baj?:-Đ

Ez egy érdekes probléma.Ugyanis velem megtörtént, hogy egy könyv stílusa, nyelvezete nem tetszett, mégis elolvastam, mert tele volt jó gondolatokkal.A zene esetében ezt úgy kell megoldani, hogy csak a szöveget olvasod.Ha jó a szöveg, a zenéje úgyis csak aláfestés.

Nézzed. A könyv, az nem zene, oké? A zenét nem azér' hallgatja, vagy veszi az ember, hogy olvasgassa a szövegeit, most ezen felháborodhatsz, meg gondolhartsz amit akarsz, de akkor is így van. A zene az elsősorban a hang útján közöl, bnem pedig a szövege útján amit nem is lehet teljesen érteni, amíg nem láttad leírva.

A viszont sehol se' érdekel engem, és soha nem is fog érdekelni, hogy te szerinted melyik Manson számnak van mélyebb mondanivalója, és melyiknek nincs, melyik a divatszám, és melyik nem az, és akkor is szívesen fogom hallgatni a Don't like-ot. Na. Azt tényleg nem tudom, hogy mi tetszik benne, mer' úgy alpjába véve elsőre elég idegesítő. Azt hiszem talán az az illető rész a Queen, Hot Space című(jó kis diszkó á lá 70-es 80-as évek hangulatú:-)) lemezének néhány dalára emlékeztet, amelyet valaha sokat hallgattam. Az AS-en pedig most már tökéletes biztonsággal állíthatom, hogy a kedvenceim a Defamography, a Dried up... és a Mr. Superstar, a Kinderfeld viszont nem tud lázba hozni. Hát persze, hogy is hozhatna, hiszen nem értem a mélyebb mondanivalót. A másik lemezről egyébként majdnem mindegyik tetszik, kivéve talán az első meg az utolsó számot, még a Last day on earth is a kedvenceim közé tartozik(gondolom az is slágerszám) csak az a gáz, hogy a CD-nek valami gembája lett, asszem újra fel kell íratnom majd.

Na és pont ez az irónia, nem? Hogy mégsem gigamegastb.
Megaztán azt is mondja hogy:

"We love in vain narcissistic and so shallow"

EZ ironikus.

Was? Na várjá'. Most azt akarod mondani, ha jól értem, hogy "én azt hiszem, hogy irónikus, közbe meg nem is az", vagy mit? Kicsit má' be vagyok keveredve. A múltkor legalábbis azt mondtad, hogy "szerintem persze irónikus":)
Most akkor az ötvenszer átcsavart mansoni rejtély szerint mit is kell érteni azon a helyen?
Ezt m'ér nem lehet elmondani? Vagy ehhez is gyenge az agyam?:-Đ

Most etto mongya má' el nekem, hogy mito fok küllönbözni a KhanAbyss-póllós dzsenovai lázzadóktól?;-?

He? Miér is lázadtak ott? Hogy jön ez ide? I fail to see your point, lieutenant Columbo.

Hehe, miért is? Szerintem arra ők se tudnának válaszolni:) De az nem is számít, lényeg, hogy lehessen szidni a rencert, dobáni a zsarukat, meg füvet színi. Úgy jön ez ide kérlekszépen, hogy Mansonból a paréjok aztat olvassák ki, hogy a drogtól leszek gigageniálszabadművész, véleménnyem szerint.

Magyarul: leszarja a politikát.

Ki nem szarja le a politikát?

Lehet mert többször mondta hogy az embereket nem a bőrszín hanem az intelligencia alapján kellene megválogatni.

Hehe, ja mer ennél durvább botránnyal már ártana magának. Amerikába' mindent lehet, csak a rasszizmust büntetik keményen, mer fellázadnának a "latinok" meg a niggerek. De egyébként a bőrszín és az intelligencica között is van összefüggés, mégha nem is nagyon emlegetik:-Đ
Van nagyonokos néger is, de az átlag akkor is alacsonyabb.

Tehát nem azért kell rencer mert nincs jobb dolog, hanem azért kell mert másképp halott lennék.Muszály rendszert alkotni.Emlékszel? "I must create a system, or be enslaved by another man's."

Ez még mindig elég pöcsül hangzik.
Ilyen alapon akár az evést, az ivást, meg a baszást is művészetnek, vagy mittomén, rendszeralkotásnak nevezheted, mer az is muszáj.

A múltkor egyébként(jó előérzettel:) azért kérdeztem, hogy lesz-e hatással rám a rendszered, mert ugye "or be enslaved by another man's", de te mégis azt állítod, hogy nem lesz. Hogy is van ez?

Nem megy semmi jó a tévében, azért.Bruhaha.

Ez már jobban hangzik, de azér' megbuktatlak, mer csak később jutott eszedbe;-Đ

Nem bazmeg, én konkrétan MM-ra gondoltam.Nem csak úgy általában.Te viszont mindig csak úgy általában gondolkodol.

Igen, és azt is általában mondtam, hogy "ezt mindenki mondhatja".

Szegény Vágner.Ha tudta volna.

Mi az, hogy szegény Wágner? Akkora antiszemita volt, mint egy ház, sőt az egész családja. A híresen antizsidó Liszt Feri volt az apósa:)

Állítólag Velencében, a halála előtt már ő is kezdett egy kicsit elborulni, és olyan javaslatokat tett, hogy a zsidókat mérgesgázzal kéne kiirtani. Nem tudom, hogy igaz-e, én is csak hallottam:)

Az[mámint a rencer] csak rám tartozik, magamnak készítem.

Visszatérve az előző témához, tehát most akkor hogy lehet leigázódni másokétól? Vannak "csúnya emberek", akik másokra is rákényszerítik a sajátjukat?;-Đ

mechanical=god=forever=dead
animal=beast=ephemer=death

Okéj, tehát ez a hörcsögdekóder szerint kb annyit jelent, hogy Manson az Antikrisztus, aki nem hal meg, vagy mi a szar. Na? Vagy bedöglött a masina?:)

"Would you suffer eternally
Or internally ?"

He?:) Ezt má' nem bírja a dekóder se.

Na alás szolgája vótam,
SS Hörcsög

Előzmény: Khan Abyss (416)