Nausea
2001.08.06
|
|
0 0
187
|
Sorry Vagyok
Höjj,höjj effektíven elnézést kívánok minden lénytől,ki él ,s mozog,s szabad idejében gengszter-vaker sunázással múlatja idejét
Elnézést kívánok tőled,Te vérveresre színezett hajú csigatündér,kihez túl őszinte voltam,s elhitettem veled,hogy a túzok Dél-Amerika fő exprrotterméke...bocsáss meg ismét...export...asszem így hangik ez alapvetően helyesen
Sorry vagyok továbbá hozzád,te borztestű leányzó,kinek nem voltam képes tüdeje rákját garnéllarákkal tápláni
Elnézést kérek a sznob-ériától (tudom,tudom,Grétsi Lacibácsi,ez egy szóban irandó),de akkor sem kamázom a hávájinget makkos cipővel kegészítve,ehh
Bocsáss meg nekem,lelkem effektív valódi önmaga,hogy így (és most erős kifejezés jön,a gyenge idegzetű spanok ne szívják tovább magukba ezeket a "bötveket",mert félő,hogy kiábránulnak belőlem,s soha többé nem happolnak kakas alakú nyalókacukorsűsítményt eres szemeim kocsonyás val(l)ó ja előtt),semmi gond,már a feledés korrekt homályába is merült eme gondolatmente...ja nem,nemet,vagymi
sorry leszek,s agyam dohos katlanjába fog ötleni,hogy sose ne költsek effektíven ilyen ostoba verset!
...dzsámpárund,dzsámpárund
|
|