wish19 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 90
Sziasztok!

Nevetséges próbálkozásaim nem is tudom hányadikát fogjátok itt látni, hogy megtaláljak egy Angyalt, aki attól félek, egy életre a szívembe véste magát...a sors fintora, hogy még a nevét sem tudom... remélem senki sem fog nagyokat röhögni...:-(

Szóval voltam HIM koncerten Szigeten.
A jobb oldalon álltam, eléggé elöl.

Huh....szóval egy lányt keresek, akit ott ismertem meg, és vesztettem el...

Én 19 vagyok, 182 cm magas, és 68kg. Barna, középen elválaszott haj, zöldes szem...Kis szakállam is van. Veszprémi vagyok, ezt asszem mondtam is.

Te pedig úgy 160-165 centi lehetsz, hosszú fekete? vagy barna hajad van, érdekesen befonva. Nem tudom hogy hívják azt, amikor úgy 1 négyzetcentin összefogjátok a hajatokat, és azt fonjátok be...
Kockás nadrág volt rajtad.

Igen nagyot zúztunk ketten, és még 1 másik sráccal, akinek ha jól emlékszem alá volt nyírva a haja. Mindig az arcomba ráztad a hajad, olyan volt, mint egy korbács...egy felejthetetlen illatú korbács.

Akkor vesztettelek szem elől, amikot az énekes beszórta a törülközöjét a tömegbe, úgy 5 méterre tőlünk. Én arra kapásból vetődtem...:-)
Meg is van, úgy a negyede...:-)

Így utólag már a fejem verem a falba, hogy otthagytalak...attól félek megérdemlem, hogy elveszítselek...

Siralmas vagyok, igaz?

De azért is megpróbálom. Légyszi, ha magadra ismersz, írj egy emilt...

method@sednet.hu

Sziasztok!