crack
2001.08.05
|
|
0 0
397
|
Kedves Szabó Gábor!!!
Örülnénk neki, ha ön is hozzászólna az itt elhangzottakhoz. Lennének kérdéseim:
1. A súlylökőknél milyen esetekben érvénytelenítik a lökést???
2. Milyen cipőkben futnak a 100m-es futók??? Nem márkára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy milyen is az anyaga??? Nekem néha úgy tűnt, mintha csak egy vászondarab lenne a lábukon.
3. Egy dolgot soha sem értettem. A maratoni ill. hosszútávfutók miután lefutották a távot, még van erejük egy-két tiszteletkört futni. Ezt azért nem értem, mert én is gyakran mentem futóversenyekre, és néhány hosszabb táv után lépni nem tudtam a fáradtságtól, és lábfájdalomtól. Ezek a világsztár futók nem futják magukat ki annyira, hogy utána menni sem tudnak??? Mintha tartalékolnának a verseny utáni tiszteletkörre.
4. Marion Jones miért nem indul távolban???
5. Elnézést, hogy nem tudok nevet írni, de a tegnap esti közvetítés folyamán volt egy hétpróbás hölgy, aki vezetett az összetettben, és 3x hibázott a súlylökésnél. Kérdem én: két rossz kísérlet után egy élsportolónak miért nincs annyi esze, hogy inkább most lökök egy fél m-rel kisebbet, csak szabályos legyen. Már velem is megesett, hogy távolban 2 belépés után egy biztonságit ugrottam, és ugyan "bennem maradt" egy 40 cm, de legalább érvényes volt. Ennyira maximalisták az élsportolók???
Szeretném, ha a most d.u.-i közvetítés elején válaszolna a kérdéseimre.
Köszönettel: crack
Ui.: A tour közvetítéshez hasonlóan példát vehetne ifj. Knézy Jenőről és Sipos Jánosról, és az állandó hozzászólók nevet bemondhatná a közvetítés elején.
|
|