Rigoletta Creative Commons License 1999.02.24 0 0 411
- Hát a 11 éves kislány egy kissé túlkorosként viselkedett, úgy tudom, hogy erőszakról szó sem volt nála. Amúgy tényleg jó dolog a szex, bár én 11 éves koromban még nem foglalkoztam ilyennel, de abban a családban generációkon keresztül nem volt idegen az adott korosztálytól!

- Mire egy nő felfedezi, hogy terhes általában már pár hetes az embrió. És villámsebességgel fejlődik mint élő szervezet.

- Van egy mondat amitől a falra tudok mászni, ez pedig a felvilágosult feminista nők szlogenje: "az én testem, azt csinálok vele amit akarok, senkinek nem engedek beleszólást".

Igen, az ő testéről van szó mikor cigarettázik (néha én is rá szoktam gyújtani) és szennyezi a tüdejét, meg mikor mértéktelenül iszik és a máját károsítja, vagy feleszi a hűtőszekrényt. De amikor egy élet megfogan, akkor ő teste ami táplál és befogad már csak az új életé, felelősséggel tartozik érte. Optimális esetben. Persze ha valaki kivágandó rákos daganatnak tartja az embriót.....

- Amikor valamit cselekszünk jól vagy rosszúl vállalni kell a bekövetkezendő események után a felelősséget. Nem kivánt terhesség ellen én is a megelőzést propagálom, de ha megtörtént a dolog akkor végig kell csinálni.

- mennyivel nehezebb ez mint az abortusz után azzal a tudattal élni, hogy eldobott magától egy megfogant életet?