ducus75
2001.08.05
|
|
0 0
373
|
KEDVES SZABÓ GÁBOR !
Kicsit nehezen szoktam hozzá a tour
alatti ökörködéshez amit a sipos úrral műveltek, bár miután megtaláltam a humorérzékemet nemcsak a versenyt de a közvetítést is élveztem.Az atlétikai VB nem több és nem kevesebb mint egy remek nemes versenyzés méltó eddig a korábbi VB.-ék szinvonaláshoz pedig még csak az elején tartunk. A 100 méteres előfutamokban a nagy sprinterek " flugos futása " tetszett. A középdöntőben pedig csak a csodálatos és hihetetlen stb.jelzők jutnak eszemben. Egyetértünk a rekortan nagyon gyors és talán világcsúcs is lesz ,de nem biztos hogy a Green futja.
A maratonfutás sprint befutója fantasztikus élményt jelentett nem emlékszem mikor láttam ilyet.
A FRANCIA HÖLGY KIESÉSE TALÁN A TÚLZOTT VERSENYLÁZNAK KSZÖNHETŐ BUTA HIBA ,DE REMÉLJÜK AZ ATHÉNI OLIMPIÁRA ILLETVE A KÖVETKEZŐ vb.-RE TÚL JUT RAJTA.
gONDOLOM ABBAN EGYETÉRTÜNK, HOGY A 7 ÉS 10 PRÓBA MEGMUTATJA A VERSENYZŐK SOKOLDALÚSÁGÁT ÉS ÍGY EZEKET A VERSENYZŐKET IS A LEGNAGYOBBAK KÖZÉ EMELI.
aZ INDITÁSSAL VALAMI NAGYON NINCS RENDBEN REMÉLEM AZ IAAF ÉSZREVÉTELEZI ÉS MÁRA ELHÁRULNAK A GONDOK.
Az eredményhidetések megható pillanatai felidézik a mi sikereinket most Varjú vilmosra gondoltam. Remélem hogy a három kalapácsvető úr közül az eredményhirdetéskor zsivotzky gyulára is emlékezhetek.
Végezetűl tudom, hogy fantasztikus lexikális tudással rendelkezik, de kérem ha valamit nem tud ne kezdje el mondani mert égő, és ráadásul vannak nézők akik emlékeznek a történetre amit elkezd. Gratulálok a teljesítményéhez további sok sikert.
viszlát a képernyő előtt. |
|