APT Creative Commons License 2001.08.04 0 0 2440
MPETER: TIMEDESIGN: Az ég óvjon minket attól, hogy ez a fórum személyeskedésbe menjen át. Örüljünk, hogy egyáltalán van már ilyen, és van egymásnak mondanivalónk. Üzlet - lássuk be őszintén - meg egyenlőre nincs a dologban, tehát személyes érdekek késhegyre menő védelmére aligha van szükség. Én már leltem hasznát a TIMEDESIGN linkjeinek, és nagyon szívesen (és egyre többet) nézegetem az ÓRAVILAG-ot is. Ez utóbbi fóruma előbb utóbb - remélem - hasonló lesz, mint ahol mos épp üzengetünk egymásnak. A TIMEDESIGN pedig pár éve valóban hiánypótló volt, miközben egy a HBONE-on kívűlre mutató link elérhetősége akkoriban még nem mindig volt megbízható, magyarán egy német lapra mutató link 98-99-ben bizony sokszor bakfittyet sem csinált, vagy bejött legalább 1 bit/s sebességgel hat óra alatt. MPETER-nek van igaza abban amit mond, de szerintem nem olyan súlyú a dolog, hogy itt emiatt legyenek vad pengeváltások. Vagy ha muszály, akkor azt ki-ki tegye meg e-mailban, úgy kiválóan lehet privát veszekedni. Bocs, hogy itt közbe pofáztam, de egyikőtök sem érdemli meg, hogy a másik haragudjon rá, már pedig jó úton jártok (írtok) ebbe az irányba....

Üdv, és beszéljünk inkább az órákról!

APT - Antal Péter