tec1
2001.08.03
|
|
0 0
1123
|
Spanyolország valóban csak olyan minőségű mint Magyarország. Én Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Szlovéniában és Horvátországban használtam GPS-el. Szlovénia és Horvátország nem tartalmaz utca szintű városi térképeket de az országutak pontosak. Az autót jelölő pont az úton halad. Olaszországban Riminiben és Rómában használtam városban a térképet és szinte tökéletesen mutatja az autó pontos helyzetét. A lassabb pozíció frissítés miatt egy kicsit előre kell gondolkodni, de jól lehet vele navigálni.
Badge, igazad van a cucc árát illetően. Ha azonban úgy számolod, hogy a Laptop már megvan és a legolcsóbb GPS-t veszed alapul, akkor alaposan alulmúlja egy gyári navigációs rendszer árát. A profi navigációs rendszerek tudtommal nem csak GPS pozícióval kalkulálnak, hanem giroszkóp is van bennük ami a legkisebb elmozdulást/elfordulást is jelzi. Ezért tudnak a gyári rendszerek annyira pontosan jelezni egy kereszteződésben. A GPS-t csak elsődleges pozíció meghatározásra és a haladás során már csak korrekciós célokat szolgál.
tec1 |
Előzmény: BadGe (1121)
|
|