SS Rabe Creative Commons License 2001.08.03 0 0 415
Csáó Coczó!:)

Mijaz, hogy Huh?:)

A legfontosabb dolog: jól néz ki az a hugod? :)

Hohó, naná:-) Szép, mint én;-Đ
Hosszú fekete haj, és olyan kriptafehér bőr, bár most a strandszezonban teljesen kreol lett:-)

Másrészt: te nagyon buksz a meno dolgokra, hallod.Te tkp. nagyon szociális lény vagy.Téged csak az érdekel hogy mi a meno meg mi nem, hogy a paraszt mit gondol meg a szomszéd néni.

Há' perce:)) Naggyon cocciális lény vagyok. Ezér nézzük az exrémeket is. Backmetált is csak csukott ablakná' merek hallgatni, mer' a comcédok vajh mit szónának, he?:)

Nem lázad.

Akkor meg az a baj;-)

"you say you want a revolution, man
and I say that you're full of shit"

De azér' ez tetszett:-)

It is time for their world to be destroyed. It is time for a new age, the Age of Horus.
...
De itt a muvészetekre gondol, szerintem.

Értelmes művészet most is van, tehát nem tudom mire gondol/sz. Magyarázd el.

Én nem szeretem a MM-rajongókat, úgy általában sem.

Hehe, akkor nem is mész a Manson cult bulira?;-Đ

Van értelme tovább magyaráznom? Ezt kérdem magamtól régóta.Hát pont azért nem érted mert csak azt látod :)
Van értelme elmagyarázni egy hörcsögnek hogy te magasabb szintu életforma vagy mint o?

Dehát azér' neked legalább annyi előnyöd van, hogy le tucc erezkedni egy hörcsög szintjére, mer' k'önben nem is tudná' velem beszéni. Meg azt is t'od, hogy mire gondol egy hörcsög. De mivel cegény hörcsögöd még az átlagná' is sokkal lükébb, má' arra se emlékcik, ho' mire gondolt az előbb. Úhogy szeretné, ha emlékeztetnék rá.
Tehát, ha még nem fáradtál el, szerinted mit is látok én Mansonból?;-Đ

Naszóval arról van szó (mégis belefogok), hogy te nem látod meg az igazi értéket a MM-muvekben.Mert az két részre osztódik (hányszor mondtam): van egy ún. szociális réteg.Ezt te is látod, észleled.A "kedvenc" MM dalaid jó példák erre: Dope Show, I Don't like....
Ezek szociális, populáris témákkal foglalkoznak.Látszólag.De én pl. tudom hogy ez csak felszín, azok számára jó akik hobbiból hallgatják és akik "lázadoznak".

He??:) Sz'al mijen coccijális porblémák ellen lázzadok én? Sajn má eztet is elfeledtem:)

Ja, dejazér még hozzátenném aztat is, hogy tőllem akkár a tiniszeremrőll is szóhatna az a rész a Dont like dö drágz-ból, akkor is teccene és kéz.

De egyébként a hobbi dolgot jól eltaláltad;-) Ha nem tetszik a zene, akkor akár ultrajobboldali mondanivalója is lehet, nem fogom sűrűn hallgatni.
Zeneileg Manson nem túl eredeti, ezt nyugodtan ki merem jelenteni, semmi olyan nincs benne, amit már ne hallottam volna mástól, de helyenként kellemes élményeket idéz, ezért nem rossz.

"The drugs they say make us feel so hollow
We love in vain narcissistic and so shallow"

már nem ironikusak (neked annak tünnek), tehát már nem ironikusak, hanem az Omega világában komoly értékként vannak tekintve a drogok, és ez a mondat kijelentésként, megállapításként szolgál.

Ez má egyre jobb lec. Há' irónijáróll ki beszét, nem tom, de akkor is pontossan aztat mondja, ho':"aszongyák (ők, a sztyúpid maradijak), hogy a drog üressé tesz"; közbe viszont valójába attó leszek hipergigamegaszabadindividuumgeniálművész. Nemeztetmondja mancon?;-Đ Most ettő mongya má' el nekem, hogy mitő fok küllönbözni a KhanAbyss-póllós dzsenovai lázzadóktól?;-Đ

valami ilyesmit, igen.

Brehehe, egyem a coczámat, akkor bocsesz többet nem mondok ilyenet.

Ezt te nem vetted észre és soha nem is fogod észrevenni a többi számban sem.Te csak a szolgai részét látod.Azt mondtad hogy MM liberális holott épp az ellenkezoje ennek.

Hjóvan, én csak azér gondoltam aztat, mer' eccer egy cikkben azt nyilatkodzta szó szerint, hogy ő politikajilag liberállizs. Meg aztat is monta, hogy Górénak szurkol, de pojénbó' Bussra foxavazni, hogy ezzel is hergejje a nyárzspógár buzzspártijakat. Perce olyat is nyilatkzott má' hogy a hülyéket lelövetné, de hát akko azt se lehet komoyan venni, nyet?:-)

Lesz' szives elmagyarázni, mert egy kis buta disznócska nem érti eztet. Megismétlem a kijelentésemet: nem azért teremtek saját rendszert mert unatkozom.Azért teszem , mert nélküle paraszt lennék, bunkó faszfej, akit utálok.

Hehe, jól van, mondok egy példát. A gyönge fércművek pld leginkább akkor keletkeznek, amikor valaki csak azér' kezd el művészkedni, hogy ne legyen "bunkó paraszt faszfej". Klíring? Tehát ezzel a "nem azért, mert unatkozom" dologgal előttem nagyon kinyírtad magad. Most má' ezután lehet hogy nem tudok úgy felnézni rád, brehehe:-Đ

Hogy méggyobban ércsd: attó, hogy kevesebb pánk vagy blekk metállos van mint nyárzspógár, még a pánkok meg a blekkmetálosok között is a leginkább divatszellem a döntő, ők is csak tetszeni akarnak egymásnak papa. Különbben is az élő ellentmondás Niccse szerint az igazzi egyénisség azokat útájja a legjobban, akik rá hasonlítanak, a sas viszont szereti a bárányokat brehehe:) Szal gondókodj csak el azon, hogy tkp. miért is akarsz rencert alkotni:-Đ

Érdekes, még senki sem mondta.

Mit, azt, hogy a rá nagy hatással lévő személyek "angyali hatásnak" tekinthetők? Dehogyneeem:) Hitler pld Wagnert tekintette ilyen személynek:-Đ Különbség csak az, hogy belőled nem lesz Führer;-)

Dehogyneeem. Vezérelni mindenki akar, és aki vitatkozik, az nem is tagadhatja le.Tudod, a meggyőzés is hatalom.

Except, amikor saját magát akarja meggyozni az ember.Te is aszontad hogy tkp. magaddal vitatkozol.

Phű de gyönge kifogás:-Đ Az én frázisom nagyobbat fog durranni bebeee:-Đ
A legnagyobb hatalom állítólag az önmagunk feletti hatalom, nem hallottad még?;-Đ

Azt akartam mondani hogy aki rendszert teremt, az máris jogosult rá.Pont azért jogosult rá, mert már meg is teremtette.A rendszer értéke, nos ez szubjektív, nem hinném hogy az egyetemes értékek itt szóba jöhetnek.

Hehe, most má' azt hiszem fogalamam sincs mit értesz "rendszeren". Tehát mit is?:) És miféle "rendszert" fox te teremteni? És észlelni fogom én is?

Nos valahogy én is így keresem istent :(

Mit keresel?:)

Üdv: Hörcsög

Előzmény: Khan Abyss (412)