Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.07.30 0 0 37
Hi,

Köszi a megfejtési kisérleteket, aki komolyan veszi. Ugye, a „név végzet”, tehát fontos a jó elnevezés..

Zs Zs,
Nem jut eszembe a csaj (Sába kiránynője) igazi neve, de este megkeresem egy 20éves IPM-ben, én is ott olvastam anno…Pedig tök jó neve volt, kicsit szerelmes is lettem bele, persze a „korkülönbség” és hogy már Salamon lenyúlta ;-))

A Tojo nem jó, mert nem az a márkája… Az ideiglenes neve Micu, de az úgy hangzik mint egy macska neve.

A boszorgány nem rossz, Horse-car, felveszem a listára, de azt még megfontolás tárgyává kell tenni, hogy ez most jó vagy rossz boszorkány, nem. Repül-e..? Csak egy kicsit, a botkormányt még nem találtam meg, de azért nagyon nem szeretnék repülni vele ….
Fékszárnya van!

A Merlin is jó, bár fiúnév.. mint tuggyuk. A Marilyn pedig lehet Marilyn Manson is, nemcsak Monroe, igaz ahhoz hogy róla nevezzem el a kocsit, jócskán be kéne tépni…

KissMe,
A KissMe azért nem jó, mert az olyan mintha rólad nevezném el, az meg ugye nem lenne fair a topic társakkal, akik éjt nappallá téve keresik a megoldást! A sört át lehet konvertálni próbaúttá, de csak a győztesnek jár!!!

Naomi Campbell…? Hümm. Kösz haharin, de az a baj, bár biztos jó csaj, nem kedvelem, nem szimpi.

Én is töröm a fejem, majd csak bekattan valami , vagy nektek!