Őszintén megmondom, rég háborodtam fel ennyire, mint a MIÉP közleményén.
Az még akár vicces is lehetne, hogy én egy" MTK-t pártoló, üzleties szellemű, idegen nagypolgár" vagyok, veletek egyetemben. Úgy tűnik ott tart a világ, hogy egy nagypolgár már nem engedhet meg magának egy külföldi utat, aki meg igen, az sem repülővel megy, hanem ifjúsági szálláson lakik :-). Az különösen érdekes, hogy "Az MTK privatizálta a Fradit. ". Érdekes, tudtommal közös érdekeltségbe került a két klub, amiből minden józan számítás szerint csak az MTK kerülhet ki rosszabbul, de úgy tűnik ez magyarkodóéknál nem így megy.
"szegény-gazdag, nagytőkés-kisember ellentéteinek az összemosása a cél: társadalomátalakítás." Érdekes, ha olyan szegény a Fradi tábora, akkor miért tud szinte mindenki vagy Fradi mezben vagy márkás sportruházatban járni, miért tud 2-4000 Ft-ért 10000 ember jegyet venni a meccsre. Az külön öröm, hogy hirtelen gazdag nagytőkés lettem.
"a magyar társadalom szegényebb lesz nemzeti szempontból fontos érzülettel. " Valóban, az indul a vonat, f@szszopó Újpest és hasonló dalok tényleg építik a nemzetet.
Csak gratulálni tudok ehhez az igénytelen, populista, gusztustalan szennyáradathoz. Kérdés, hogy mit szólnak ehhez a MIÉP nem fradista szimpatizánsai, bár ez engem csak mint kívülállót érint.
HAJRÁ MTK!!!!