Lássuk az én tapasztalatomat:
1. BMW, Merci: mindenáron bizonyítani akar a szőke szukája előtt, hogy ő a Jani, ha már egyszer impotenskedik az ágyban, itt legyen sikerélménye.
2. Suzuki: örül, hogy az 500 kg-os kocsija megy mint a veszettbarom. Aztán arcára fagy a mosoly, ha karambolozik - összegyűrődik a kocsija, mint a sztaniolpapír.
3. Opeles: használt szarjával mindenképpen erősködik, de rendszeresen megszívja.
4. Nyugai autósok döntő többsége: önbizalma határtalan, kilő, mint az ágyúgolyó, gyorsulási versenyt rendez. Amin meg röhögök: hamar odaér a köv. piros lámpához belefékez, megáll. Én közben urasan odagurulok, piros-sárgára odaérek és még fékeznem sem kellett. Mivel megelőzte egy Dacia, iszonyatos haragra gerjed, 2-őt visszakapcsol és kipadlózza a motort. "Sikeresen" megelőz, s mire megint egymás mellé érünk, ő már "órák óta" áll a pirosban, megint elgurulok komótosan mellette ...
5. Skodás: amilyen szerencsés, mindig előttem forr fel a hűtővize hegymenetben, a hülye nem húzódna félre, úgy áll meg, hogy nehogy ki lehessen kerülni.
6. Zsigulis: elindulni nem tud, hintázik a kocsiszekrény, a motor erőlködik.
Hirtelen ennyi.