Tegnap délután az Illés Bélának kétszeresen is apa lett, ugyanis felesége ikreknek adott életet.
- Jól vannak a gyerekek?
- Igen, hála Istennek mindkettő egészséges. Nagyon jó érzés volt a kezemben fogni őket, szerintem a szülés a világ legszebb pillanata.
- Mikor tudtátok meg, hogy ikrek fognak születni?
- Rögtön az elején közölték az orvosok, hogy nem egy gyerek van a feleségem hasában, hanem kettő. A szülés előtti bevásárlás is ennek megfelelően alakult.
- Szombathelyen volt a nagy esemény?
- Igen, szerencsére a gyerekek „tudták” mikor van szabadnapom, ezért így időzítették a világra jövetelüket. Vasárnap a meccs után rögtön hazaindultam Szombathelyre, hétfő reggel már a kórházban kezdtem, délután aztán megtörtént a nagy esemény. A mai napra szerencsére szabadnapot kaptam Bognár Györgytől, de lassan indulok vissza Budapestre.
- Apás szülés volt?
- Igen, én is végig bent voltam. Bevallom, sokkal jobban izgultam, mint egy bajnoki találkozó előtt.
- A hétvégén várható gól a gyerekek köszöntésére?
- Nagyon remélem sikerül jó játékkal kirukkolnom a tiszteletükre, és az már csak hab lenne a tortán, ha sikerülne betalálnom a Debrecen kapujába. Amennyiben ez nem sikerül, akkor sem leszek szomorú, hiszen így is életem legszebb napjait élem jelenleg.