Thalia 1.4 16V
2001.07.24
|
|
0 0
199
|
Ami az ablakemelőt illeti egy cikkben olvastam, nem én találtam ki, de szó se róla nem kizárt, hiszen azzal a "dobozzal" együtt tényleg foglal az ajtóban némi helyet. Máskülönben miért ne tették volna ugyanoda, ahol már jól bevált a clióban? Én örültem volna neki. De a cikk szerint ezzel is "tekintélyesebb, családibb méretű" lett. Hát nemtom. A HIX autót még soha nem olvastam, de majd megtekintem, az ülések nekem nagyon, de nagyon kényelmesek. Állati jó az oldaltartásuk. A szélzaj, valóban létezik, annyira nem zavar, meg megint csak az a helyzet, hogy nem nagyon van mivel összehasonlítani, mert e tekintetben a suzuki kritikán aluli volt (van). Be azért persze nem fúj. Ami még tetszik, az a kimondottan az első ajtók ablakainak a páramentesítő rostélya, ami egyfelől nem volt a suzukiban, másfelől, ha oda is irányítottad a normál rostélyt, akkor meg a szélvédő párásodott, mert ugye előre és nem a szélvédőre fújt. Ha a szélvédőre, akkor meg oldalt nem láttál ki a tükrökhöz. Ez a Thaliában faszán meg van oldva, ha a szélvédőre fújatod, ezeken a külön rostélyokon is fúj, úgyhogy sehol nem párásodik. Mondjuk gondolom ebben inkább a suzuki "különlegesség", mint a Thalia. Ja, a fék nekem egyáltalán nem sípol. |
Előzmény: Cgo (198)
|
|