Szasztok, jó újra itt, mégha csak egy pár órára is. De majd leszek még!
Szolgköz1: Kész a Kecske-összes, kb 2500-ig. Teljes anyag, újrafelfekkel és gyengébbekkel egyetemben, csak a nyilvánvalóan szabálytalanokat vettem ki. Arial narrow 10 pontossal, dupla hasábban is 212 oldalt tesz ki az anyag, összesen első számolás szerint több, mint 4000 rím... Kicsit brutál a mennyiség, így azt csinálom, hogy a teljes anyagban piros színnel kiemelem azokat, amelyeknek szerintem helyük van a bestof-ban. Ha kész vagyok, tovább küldöm az anyagot vurugurunak, mégiscsak ő lenne a topikatya, ráadásul a második legtöbbet beküldő is, és ő is kiemelné a még kiemeletlenek közül azokat, amiket szerinte be kéne rakni a válogatásba. Tőle menne ses-hez, és így tovább "menniségi" sorrendben mindenkihez, aki, mondjuk legalább 100-at küldött be. Ez köbö 7-8 ember lehet, szerintem nem nagy idő... És ha mindenkin átment, akkor nagyjából kész a munka dandárja, asszem. Nos?
Amúgy várom továbbra is a címajánlatokat. Nekem eddig nincs jó tippem.
Szolgköz2: ses, Kurva Tas/kurtavas annyira jó, hogy megér egy lopósat :)
Sajna a legutóbbi ittlétem ótai rímeim jó része az enyészeté lett, mert nem volt nálam toll/papír, de sebaj. Amit megmentettem:
Nem tetszik az új szakácsom arckifejezése
Túladok én hamar Bélán,
Ha sokáig habar mélán!
Túl meleg nekem Ázsia!
Nem megyek én Nepálba,
Mert a seggem bepállna!
Kicsit izzadok!?
Vagy ez a naci vastag,
Vagy meleg a sivatag!
Vukot csapatösztöne menekülésre késztette, de hímtagja fennakadt a kerítésen, így elkapták (trailer a Vuk folytatásából :))
Bár vitte a falka vére,
Elbánt a farka véle.
Szabadi szökésben! Karakán tett volt, az biztos.
A rácsot kirágta a vezető,
Mondhatjuk: kivágta a rezet ő!
Jó az anyag az esti hiradóba, de esetleg valami extravagáns dolog még dobna rajta... (Csak kimondva kecske)
Habár a hír mind jó,
Kéne egy hímringyó.
Szerintem az amcsi filmcsillag kimondottan bugyuta, hasonlóan a MOB elnökéhez
Nyámnyila Pitt, s málé
Arca mint Schmitt Pálé.
Tábortűznél
A pogácsa hamuban sült,
Aztán meg Samuban hűlt.
Még egyszer Szabadiról
Az elit nézte,
Majd elintézte.
Csak még egy morfium-receptet hamisítsunk, attól tuti jön a nirvána!
Még egy drogot fakító vény,
S máris jön a vakító fény.
Kínrím a hétvégéről: evezés a Bodrogon
Trükkös egy holtág:
Hol szűk, hol tág...
És végül, de utolsósorban: addig nem számíthat a középpályás rendes kosztra, amíg folyton hátul van a pályán
A játékos míg bekkel,
Érje be Big Mac-kel!
És, mivel régen volt, jöjjön egy feladvány is, OK?
Tudom, hogy ez a nő lesz az igazi, ha eszembe jut: hol is találkozunk tulajdonképpen? (a másidk sor rímében egy betűkettőződéssel)
Gr0