Repülő Szőnyeg Creative Commons License 2001.07.17 0 0 topiknyitó
Mint kényelemorientált, már nem teljesen fiatal motorozni szerető egyén, rájöttem, hogy NEKEM CHOPPER KELL!
Hol másutt néztem volna szét, mint a neten, mi is az okosság?
Uhh...
Az általánosan motorokról szóló topicokban a speed, enduro és a túra megszállottak fojtogatják egymást. Néhány csevegést átnéztem, és talán megér a téma egy külön helyet: milyen choppert vegyen valaki, aki nem sznob?
Inkább 2M, mint 5M legyen az ára, 50-60 LE azért elkél, és műszakilag legyen igényes ÉS megbízható.
A Harleykat sokan, sok helyen fikázták (Ráz, mint a traktor, ferdén kell ülni rajta stb.) Én is azt hiszem, hogy egy vízhűtéses motor eleve sokkal jobb és igényesebb. A benzinbefecskendezést is többre becsülöm, mint a porlasztót.
Valószínű, hogy a fogasszíj- vagy kardánhajtás előnyösebb, mint a lánc. Úgy hallottam, hogy a japánok közül a Honda a legjobb. Méltatlanul mellőzték (vagy csak én nem találtam?) a Moto Guzzi gépeit a hozzászólók.
Szóval... ha van valaki, aki gyakorló chopperes (vagy cruiseres) és megosztaná tapasztalatait, szerintem nemcsak én örülnék neki... de én biztosan!
Egy olyan kollégát már üldözök, aki Honda VF750 után VF1100-ra ült, ha sikerül meginterjúvolni, közlöm a véleményét.
Külön kérem, akit illet, hogy ne arról írjon ide: nem choppert kell venni, mert az ilyen-olyan vacak. Ide azt írjátok, a chopperek közül melyiket ne, és miért ne. Kösz!