SS Rabe Creative Commons License 2001.07.16 0 0 403
Heil Kán!:)

A Transindex.net -re szoktam írogatni, tök
kiutálnak mindenhonnan

Mi a nicked?

Az most már mindegy.Új célt tűztem ki: NO FEAR.Nincs rettegés.Be kell vállalni mindent.Hú.A kard élén táncolni.

Nocsak. És ez mit jelent?:) Kipróbálod a hernyót is?;-)

És ezek a gyerekek term. anti-keresztények.És lehet hogy arra is utal ez a mondat, hogy a gyerekek egyetlen célja hogy mindent elpusztítsanak, beleértve magukat is.Így nincs célja annak, hogy örökké éljenek

Na ja, de a kérdés az, hogy most ezek Manson "emberei" vagy nem. Tehát mit támad? Csak a kereszténységet, vagy azon már túl van?

Vagy mindenkit vagy senkit.Akit megölsz, az nem érdemli meg, hogy általad híres legyen

:-) Hát nem, ezért kell sokat megölni;-) Pld húsz áldozatot már nem lehet külön külön bemutatni a tévében, mert az má' uncsi lenne a parasztoknak, marad a gyilkos és "az áldozatok".

Van valami a felszín alatt, érted?

Szerintem ezt eddig is elismertem;-)

A felszín csak arra szolgál, hogy becsalja a gyanutlan amerikait az üzletbe, hogy megvegye az albumot.És ezáltal gazdaggá tegye Mansont.

Nekem ezzel csak az a bajom, hogy az ilyen "én csak összekötöm a kellemest a hasznossal" című megoldások eleve elég gázosak. Ja, és szerinted miben különbözik tőled egy átlagos amerikai Manson rajongó?;-)

Persze mindenki azzal azonosul, ami hozzá a legközelebb áll, ezért látod te csak a szolgákat.A császár nem meztelen, tudod...

Nem értem mire célozgatsz...

De ha már szerinted ilyen közel vagyok hozzájuk, had mondjak valamit a védelmükben is. Ki a fasz mondta, hogy az a menő, ha own standardokat kreálsz?;-) Ja, értem ez a Te saját "standardod", ugye? Mert ha nem(és ha őszinte vagy akkor ugye elismered hogy nem), akkor van egy kis gáz.

Igen, számomra is.És a bőrfej nácik is valahogy belepasszolnak.De ezek azért antipatikusak mert csoportba tömörülnek.MM viszont saját világot teremtett.Create your own standards.És most őt követik.De még mindig egyedül van, mert a vezér mindig magányos.

Te, nem lehet hogy félreolvastad amit mondtam?:) Ugyanis én kicsit megcsavarva azt mondtam, hogy "nagyon nem szimpik számomra". Mire te: "Igen nekem is". Nem inkább "igen, nekem sem"?;-) Tehát nem tudom hogy értsem amit mondtál. Sz'al a szkinhedek azért antipatikusak, mert csoportba tömörülnek? Szerintem meg minden hülye lázadó pöcs is csoportba tömörül, még az anarchisták is, és mindehol megvannak a vezetők. Vagy ha nincsenek, akkor csürhe van, az meg rosszabb mindennél. Én nem tartozom semmilyen csoportba, egyáltalán nincsenek szélsőjobbos ismerőseim, de ezt most nem úgy mondom, mintha erre hűde büszke lennék vagy valami. Ha úgy adódik, lehet hogy csatlakozom valahová.
Saját világot az teremthet aki jogosult rá. Úgy néz ki, Manson jogosult rá, hogy valamennyire hasson a világra, de azért arra nem, hogy saját világot teremtsen a valóságban. Aki viszont nem jogosult rá, az jobb ha belenyugszik, mer' különben csak szenvedni fog. Persze nem tudhatod magadról, hogy te mire rendeltettél, de azért lehet sejteni.

"You become the interpretation, the answer"

Nem rossz, ez tetszik.

Meg eszembe jutott valami. Miért nem "gyanakodnak" a "szolgák" arra a hízelgőre sosem, aki azzal jön nekik, hogy "én csak föl akarlak szabadítani benneteket"? Holott csak el akarja orozni a hatalmat az eddigi tulajtól.
Nem kimondottan Mansonra gondolok, de neki is van egy ilyen aspektusa.

Üdv: Rabe

Előzmény: Khan Abyss (402)