szalapala Creative Commons License 2001.07.16 0 0 95
Na elaludt az ügy? Vagy már kinn vagytok?
Az a sorozat a Kamaszkorom legszebb nyara: Amerika volt, Bayer Zsolték csinálták, Helyei volt a narrátor, időnként Bayer saját maga is beszélt.
(Felvettem a 13 részből úgy 8-at kb. Önmagában az útjuk kicsit logikátlan volt, a sorrend miatt.)

Amúgy én három éve nyáron mentem ki ugyanilyen céllal, San Franciscoból indulva keletre átszelni a kontinenst Bostonig.

De meg kell hogy mondjam, már mielőtt kirepültem volna, módosítottam a tervet. Meggyőztek, hogy az út fele érdekes, de amikor kb. Kansastól elkezdve csak mész a prérin napokon át, az pillanatok alatt dögunalmas lesz. Ezért úgy módosítottunk, hogy California(Yosemite,Lake Tahoe,Mono Lake-Death Valley), Nevada(Las Vegas,Carson City), Arizona(Grand Canyon,Meteor Crater,Petrified Forrest,Painted Desert), New Mexico-Colorado,(San Juan Highway) utána vissza Arizona-Utah felé( Brice Canyon,Arches, Salt Lake City) Idahon keresztül Wyoming(Yellowstone, Devil's Tower) aztán le South-Dakota(Black Hills,Mt.Rushmore) Nebraska(itt van préri, más sincs, egy óra alatt meguntam), Colorado(Denver) innen repülővel Bostonba, ahol kis körút a salemi boszorkányok felé,New Hampshire,Vermont, Massachussets, aztán úgy huss! Haza.

Senkit se akarok lebeszélni a Route 66-ről, de ha már kinn van az ember, amit nem minden évben tehet meg a nagy átlag, akkor már úgyis az lesz a fejében, hogy érdemes lenne jobban körülnézni, és akkor már máshogy látja, mint itthonról.
Na üdv!